tiistai 23. joulukuuta 2014

Kohti joulun viettoa...

♥ 

Tulin toivottamaan kaikille oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua rakkaiden parissa. Meillä saunotaan aamulla ja syödään riisipuurot, jonka jälkeen riennetään ensin mun vanhemmille syömään ja avaamaan joululahjoja ja siitä sitten vielä anoppilaan avaamaan lisää paketteja. Päätimme, että tämä jouluaatto vielä juostaan pääkolmantena jalkana paikasta toiseen, mutta ensi jouluna rauhoitumme kotiin luomaan omia jouluperinteitä. Pyhäpäivinä voidaan sitten vierailla tai meille voi tulla kahvittelemaan. Kuinka te muut vietätte joulua?

Tämä on meidän Fian ensimmäinen joulu ja sen takia varmasti meille ikimuistoinen. Elämä saa omien lasten myötä aivan uudenlaisen tarkoituksen!Siispä..
Rauhallista joulua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat <3 <3
  Meidän joulut oli ihan samanlaisia paikasta toiseen juoksemisia vielä muutama vuosi sitten mut nyt ollaan oltu jo monena jouluna vain kotona ja sukulaiset tulee meille :)

  Oikein hyvää joulua <3
  Onnellista joulunaikaa <3

  VastaaPoista
 2. Rauhallista ja mukavaa Joulua teille! 😊

  VastaaPoista
 3. Myös meillä aloitetaan tänä vuonna oman perheen jouluperinteiden luominen. Aiemmat joulut on hypätty milloin missäkin omat toiveet unohtaen. Siitä oppineena tänä vuonna rauhoitutaan omaan kotiin. :)
  Oikein ihanaa joulunaikaa teille! :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin mennään monta paikkaa :)

  Ihanaa joulua teille <3

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunista!! <3 Ihanaa, onnellista uutta vuotta sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Hih joulu menikin jo, mutta aivan ihana blogi ja kauniita kuvia! Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista