torstai 20. marraskuuta 2014

Torstai toivoa täynnä...

Voihan väsymys! Meillä on nyt taas menty muutamia öitä aamuyöstä valvoen tunnin tai pari. Aamupäivästä kun saan pikkuisen ekoille unille, niin olen monesti ajatellut ottavani itsekkin nokoset. Usein nuo omat nokoset vaan jää suunnittelu vaiheeseen, koska keksin tehdä kaikkea muuta ja sitten taas vaunuista heräilläänkin. Neiti tulee muuteen tänään jo 3 kk. joko sitä kehtais lähteä itse johonkin hippaileen? :) yökylään en malta tuota viedä, mutta jos joku pääsisi tänne hoitamaan.

Joulua jo kovasti odotellaan. Joulu saa aivan uuden merkityksen oman perheen myötä. Nyt sitä ei enää laita joulua omaksi iloksi vaan pikkuisen iloksi, vaikka ei tänä jouluna vielä ymmärrettä oikeen minkään päälle, mutta omia perinteitä on mukava luoda heti alusta asti,


Innostuin hankkimaan makkariin heinäseivästikkaat. Niihin saa vaikka mitä kivaa ripusteltua. Oon laittanut viime aikoina paljon tavaraa myyntiin facebookin kirppiksille, niin mahtuu taas uutta tilalle :)

Ihanaa viikon jatkoa ja tulevaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Hippaamaan vaan, meidän jälkikasvu oli nelikuisena ekan kerran yökylässä :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita juttuja ja todella tunnelmallisia 😊😊<3 ja varmasti on ihana lähteä luomaan omia perinteitä :)

  Hiippaamaan minäkin kannustan :) tekee varmasti hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja olipa mukava lukea myös kuulumisia. Joulu jää varmasti mieleen eri tavalla tänä vuonna. <3
  Muistan varmaan koko lopun elämäni esikoisemme ensimmäisen joulun ja sen, miten hän nelikuisena ihmetteli koristevaloja aivan jokaisessa kyläilypaikassa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia <3 jouluperinteitä on varmasti nyt mukava luoda kun vauvakin talossa,vaikka ei tänä jouluna joulusta vielä ymmärräkkään :) pikkujoulu hippalointia minäkin suosittelen :) ihanaa viikon loppua <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! <3 Oikein mukavaa joulunalusaikaa teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 6. Miten ihania jouluisia ja tunnelmallisia kuvia. <3 Joulu todellakin saa ihan uuden merkityksen pienten myötä. :)

  VastaaPoista