maanantai 17. elokuuta 2015

Pihalla...

Niin mahtavat kelit tällä suunnalla päällään, tätä on odotettu koko kesä! harmi vaan, että miehen työt alkoi taas tänään, eli Fian ja koirien kanssa nautiskellaan aamut ja päivät keskenään... tietysti välillä pitää kotoakin pois päästä. Ehdittiin mökkeillä, käydä muumimaailmassa, ähtärissä ja muutamalla kotieläintilalla. Talo on edelleen etsinnän alla, mutta miehen alkaneet työt varmaan taas vaikuttaa ettei niin aktiivisesti jaksa olla mukana näytöissä tms.

Pihalla riittää hommia, vaikka meillä pikkuiset pihapläntit rivarissa onkin. Alkukesästä tehtiin tosiaan uudet terassit eteen ja taakse. Laitoin myös silloin muutaman kylvölaatikon ja ajattelin, että turha mitään niistä odotella mun taidolla :D Siellä ne nyt on; runsaasti persilaa, ruohosipulia, salaattia, harneitä, rucolaa, orvokkeja ja jättimäisiä auringonkukkia jotka vaan kasvaa pituuttaan, mutta tuskinpa niihin ehtii kukkia tulla. Pian tuo neiti tuolta jo heräilee, mihinkäs muualle me kun pihalle.

Torstaina se olis sitten vuoden rajapyykki neidin kanssa vastassa, huhheijaa kun aika menee! Täällä siis synttärisuunnittelut täydessä vauhdissa :)


Ihanaa viikkoa ja tsemppiä työläisille! 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Erica samoin sinulle ja perheellesi :) aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 2. Ihania tunnelmia pihalta :) nyt on kyllä sää suosinut vaikka täällä ollaan jo aika syys fiiliksellä :)

  Mukavia synttäri suunnitteluja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Nyt oli kyllä niin huippusäät, mutta taitaa alkaa pikku hiljaa kääntyä syksyn puolelle tämänkin kesä... no joulua odotellen :D onhan syksyllä ihanaa poltella kynttilöitä illan hämärtyessä.

   Mukavaa viikkoa!

   Poista