tiistai 25. elokuuta 2015

1-vuotisjuhlat

Ihanaa ja samalla niin haikeeta, tätä ei koeta enää uudelleen tämän neidin kanssa. Meidän pikkuisen 1-vuotis synttärit on nyt juhlittu. Parin päivän stressi purkaantui ja seuraavat päivät päristelinkin niin väsyneenä eteenpäin. Nyt kun 1v. tuli täyteen, niin samalla alkaa puskemaan vasten kasvoja todellisuus siitä, että pian koittaa todennäköisesti meidänkin perheessä arki. Tammikuussa olisi tarkoitus palata työrintamalle ja neidille pitäisi jo kovaa hakea hoitopaikkoja. Katsotaan täytänkö hakemusta vedet silmillä :D kurjaltahan tuo ajatus tuntuu, kun nyt on oltu yhdessä 24h. Kaipa siihenkin tilanteeseen kaikki me totumme.

Synttäreille tein kaikki itse. Juhlioita oli n. 20henk. Lähimmät ainoastaan. Kaverisynttäreitä juhlitaan sitten myöhempinä vuosina.


Fialle ei ole annettu vielä lainkaan sokeria, joten oli oma kakku ja kurkku ja porkkanatikut dippeineen. Kelpas hyvin! :)
Mukavaa viikkoa jokaiselle! 

5 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat teillä ollut <3 onnea jälkikäteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Oli kyllä onnistuneet juhlat ja ikimuistoiset varmasti <3

   Poista
 2. Kaunista ja herkullisen näköistä. Pienet kasvavat nopeasti ja haikealta se tuntuu joka vuosi.
  Oikein paljon onnea yksivuotiaalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :)

   Niin nämä vuodet vaan vierii. Samaan aikaan ilolla odottaen uusia kokemuksia ja haikeudella muistelleen menneitä. Yksi vuosi vasta takana ja toivottavasti vielä monta edessä päin <3

   Poista
 3. Ihanat juhlat teillä ollut! <3
  Minulla on mennyt monta blogia ohi, kun aloin säätämään omaa bloggeria ja hukkasin jotenkin osoitteita sekä eksytin samalla omat lukijani :/

  Mutta mukavaa syksyä teille sinne arjen keskelle :)
  Moona/Päälaellaan

  VastaaPoista