perjantai 11. maaliskuuta 2016

Ikealaista makuukammariin

Pikaiselta Helsingin reissulta löysi tiensä kotiin myös Ikeasta Ranarp- valaisimet seinälle. Toinen yöpöytähän on väistynyt jo aiemmin tuon korituolin myötä, joten oli saatava erilaiset lukuvalaisimet. Tuota Ranarp-sarjaa meillä on valaisimina myös tuossa käytävässä. Kovasti vielä houkuttaisi ostaa se lattiavalaisin olkkarin puolelle. Meillä on muuten menty makkarin puolella koko talvi "kevättekstileillä" pinkillä. Auts... :D eikai se ole niin vaarallista. Fiiliksen mukaan noita teksiilejä melkein itse käytän, en vuodeaikojen.Mies on tehnyt koko viikon piiitkää päivää, tullut useana päivänä kotiin just ennen meidän pirpanan nukkumaan menoa. Olin niin odottaut viikonloppua, että saatais jotain kivaa keksiä koko perheen voimin, mutta nyt on nämä kaksi muuta flunssassa. Taitaapi mennä niin, että saan itse keksiä nyt jotain hauskaa. Oma vapaa-aika on kyllä tällä hetkellä kortilla, että ihan kiva toisaalta näinkin.

Shoppailemaan? Kääk! se olis sitten ikkunashoppailua niin sanotusti, tylsää ilman rahaa! kotiäidin ihanuus. Kirpulle vois lähteä.

Heiii....
Arvonta muistutus!
TÄÄLTÄ PÄÄSET OSALLISTUMAAN! 
 

Viikonloppuja!

8 kommenttia:

 1. Moi. Näyttää oikein kivan raikkaalta ja keväiseltä. Noita ranarp valaisimia olen itsekin ikeassa ihastellut. Pitäisi vaan paikka niille keksiä :). Mukavaa sunnuntaita ja tervetuloa vierailulle blogiini. Sielläkin sisustellaan ja puuhataan kaikkea muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulen ehdottomasti tutustumaan :) kiitos vinkistä ja kommentistasi.

   Ranarpit on kyllä ihastuttavia. Vielä mahtuis tännekkin muutama ;)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää makuuhuoneessanne <3 Kauniita nuo virkatut matot :) Leppoisaa viikonloppua ja pikaista paranemista flunssapotilaille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 toinen matto on kirppariostos ja toisen pikkuserkku teki minulle 30vuotis lahjaksi :) Pikku hiljaa alkaa täällä flunssa olemaan voitettu. Itse vielä niiskuttelen, muut onneksi jos kunnossa.

   Poista
 3. Ihanalta näyttää :-) Nuo valaisimet on ihan buenot! :-) Olen niitä itsekin ihaillut ja ihaillut. Ja uuden sohvan nurkkaan kova mietintä jalka valaisimesta... :-)

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä täydelliset. Jalkalamppu kutkuttais tännekkin :)

   Mukavaa päivää sinne myös <3

   Poista
 4. Ihailun juuri tänään Ikea -käynnillä noita Ranarp sarjan valoja. Niissä on kyllä sitä jotain! Minäkin vaihtelen tyynynpäällisiä aika paljon fiiliksen mukaan, sama se onko ne nyt niin vuodenajan mukaisia...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) en ole ainut joka voi käyttää kesällä tummaa ja talvella vaaleaa :D Mäkin pitkään tuota Ikean sarjaa ihastelin.

   Poista