tiistai 29. maaliskuuta 2016

Singer

Pian 100-vuotias singer vanhus löysi tiensä meille ihan vahingossa. En etsinyt tälläistä, mutta olin aina näitä ihastellut. Viimeaikoina on tullut tehtyä paljon löytöjä Facebookin kirppareilta. Tähän oli jo varaus toisella, mutta mun onnekseni tämä vapautui hintaan 25e. Tämä on vielä toimiva peli, testattu on :D

Ennen kun tätä haettiin kotiin haaveilen siitä jo valkoisena, mutta eihän tätä raaski sillä "pilata". Kaunis tälläisenään, ajan patina kuuluu ja saa näkyä tässä kaunottaressa.
Mun mummalla oli aikanaan myös Singer, mutta ei siinä ollut näin
kauniita yksityiskohtia. Hänen kone oli kauttaaltaan 
tummanvihreä.

 Äitini muuten teki mulle toisenkin löydön. Sai tutultaan antiikkisen täyspuisen pikkuisen kirjoituspöydän, missä oli kaksi lukollista laatikkoa edessä. Ongelma on vaan se, ettei tänne meidän kotiin enää mahdu uutta kalustoa, jos ei vanhasta luovu. Meillä on kovat suunnitelmat pihan varalle, kunhan kevät saapuu ja lompakon nyörit antaa myöden. Suunnittelin sitä pöytää sitten kesähuoneeseen kahvipöydäksi. Jää nähtäväksi. Hyvin se säilyy tällä hetkellä lämpöisessä tallissa.


Aurinkoista viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Se on ihana <3 niin hyvä löytö :)
  Näistä tulee niin hyvä mieli :)
  Mäki just maalailen viimeisintä kirppulöytöäni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä <3 niin mahtavaa kun sattuu tekemään löytöjä! muuten en tiedä olisinko ostanut, mutta hinta oli niin hyvä! Oi, mitä oot bongannut? :)

   Poista
 2. Tuo on huippu! :-) Ja on tosissaan melkein kopio minkä itse torista bongasin reipas vuosi sitten :-) Ainoa ero että meillä tasainen tuo pöytä pinta. Konekin on toimiva ja hyvin samanmoinen sekin :-)

  Ihana löytö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) näinkin blogissasi tuon juuri. Ihanat ovat kyllä <3

   Poista
 3. Toi on todellinen kaunotar, sä oot tehnyt kyllä löydön ja mihin hintaan. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta! :) lisää tälläisiä löytöjä. Ainot, että tila loppuu talosta kesken.. buu :D

   Poista