torstai 7. syyskuuta 2017

Kiireinen arki ja BGA Nordic arvonnan voittaja...


Voi apua kun mä ehtisin tänne hieman useammin. Tällä hetkellä työllistää meidän 5 kk. poitsun hulinat, neidin 3 v. uhma ja koirat. Arki menee niin ettei mukaan ehdi, kun viikot täyttyy muskarista ja neidin kerhosta. Sinne johonkin väliin yritän aina ujuttaa kavereiden ja mammakavereiden treffausta. Oon laiska sopimaan paria tapaamista/pv, kun lähteminen näiden kahden kanssa ei ole aina ihan sitä mitä on etukäteen suunnitellut. Joo ja etukäteenhän ei paljo kannattais suunnitella, on tullut nähtyä se moneen kertaan.

Kiirettä pitää, mutta kuitekin on taas kaipuu jollekkin remppaprojektille tms. :D Ne suunnitelmat ja niiden toteutukset tuo sitä voimaa ja kaivattua muuta sisältöä tällä hetkellä tähän kiireiseen lapsiperheelämään.

Pieniä muutoksia taas kodissa nähtävillä. Mm. olkkarin uusi lamppu on vilahdellut instassa.

Illat on jo pimeitä ja on ihana fiilistellä kynttilöillä. Tämä alla oleva ihanuus tarttui koriin Hemtexistä ja tarjotinpöytä Jyskistä.


BGA Nordic 
arvontaan osallistuneille :) oli ihana tunnelmoida teidän parhaita kesämuistoja.

Arpaonni suosi tällä kertaa Hennaa, laitan sulle s-postia heti kun ennätän!Aktiiviloma Hesassa oli parasta tänä kesänä :)

unelmiaonnesta(at)gmail.com
Mä jään tuijotteleen kelloa, että koska mieheni saapuu... pääsen ehkä päiväunille. Pikku kaverikin sylissä ilmoittaa vaipanvaihto tarpeesta. Hikeä pukkaa.


Ihanaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti