tiistai 12. syyskuuta 2017

Syksyn suunnitelmat sisustus rintamalla..

Täällä on pyöritetty sairastupaa pian puolitoista viikkoa. Flunssapotilaina minä ja neiti 3v. Huokaisin jo helpotuksesta kun alkoi köhät hellittämään, että päästään taas kiinni arkijuttuihin... mutta eiköhän neiti nostattanut eilen aamulla komean reilun 39 asteen kuumeen. Tk:llakin tuli pyörähdettyä ja todettua ettei kyse ollut mistään tulehduksesta. Eli täällä me nyt taas sitten nökötellään neljän seinän sisässä ja haaveillaan arjen menoista. Tytön kerhokin starttasi just ja tämä on nyt sitten jo toka kerta poissaoloa heti alkuun. Taitaa kyllä olla nämä vasta alkusoittoa, pitkä syksy ja talvi vielä edessä... eli monet köhät vielä tulon päällä.

Kotona nököttäessä tulee katseltua monia seiniä vähän liian pitkään ja suunniteltua jos jonkunlaisia remppoja... Uusi moderni talo voisi olla niistä suunnitelmista yksi, mutta ei siitä nyt sen enempää.. ehkä jonakin päivänä vielä sekin haave toteutuu. Keittiökin huutaisi räjäytystä. Nyt lähinnä pienempiä juttuja mietteiden alla.. Keittiön seinä koki valaistumisen tumman tapetin poiston myötä ja nyt haaveilen olkkarin tehosteseinän tapetin poistoa tai päälle maalausta. Sinirtevä tai vihertävä seinä voisi olla sitä jotain mitä kaipaa. Myin sisustuskrääsää hirvittävän määrän pois ja taas huomaan sitä alkavan kertyä.. nyt pitää laittaa taas stoppi tälle, jos en halua ettei seinät erotu alta :D Ulos laitoin tilaukseen juuri lumiesteet.. masentavaa, että sitäkin oli jo mietittävä. Talosta olisi vielä yksi seinä maalaamatta, johon tarvisi jotain kättä pidempää. Viimeksi roikuin meidän tehtyjen tikkaiden varassa, mutta tuo on sen verran korkealla ettei sinne ihan uskalla mennä koittamaan onneaan.

Tuota maljakkoahan mä en just eilen kotiuttanut MiniManista.. auts.

Nyt hoiteleen arkipuuhia, eli luvassa palapelejä, ruoanlaittoa ja taas se ikuinen kysymys, mitä tänään syötäisiin? Asiaahan ei helpota se, että mies on päättänyt alkaa vegeksi. Kotiäidin pelastus resQ club ;) eilen mm. lasagnea ja lindströmin pihvejä. Mies saa taikoa itselleen omat eväät, ehkä se syö töissä.

Syksyistä päivän jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Syksyn pöpöt lakaistaan ulos tuulettumaan ja sisustetaan jotain piristävää kotiin!
  Ystäväni mies aloitti juuri vege-elämänsä viimeviikolla katsottuaan dokumentin eläinperäisistä tuotteista. Katsotaan miten käy. Ainakin ensimmäiset kasvispihvit olivat onnistuneet! :D

  Lempeitä syystuulia teille ja toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna �� tiedätkö ihan samasta syystä meilläkin aloitettu vege elämä. Jauheliha on koko perheessä vaihdettu nyhtökauraan. Ihan kivaa vaihtelua siis meille muillekkin. Kiva kulla, että kasvispihvit onnistui.

   Poista