lauantai 5. maaliskuuta 2011

Makkarin uudet tekstiilit

Tein muutaman löydön taas kaupungilla kipastessani. Tiimarista löytyi nämä ihanat  satiiniset tyynynpäälliset melko edullisesti. H&M:n home mallistossa on ollut tuollaisia ns. ruusu tyynynpäällisiä, niitä on näkynyt muutamassa blogissakin, niitä oon myös miettinyt kotiini. Mitäs pidätte? Vielä kun saan hankittua uuden keväisemmän päiväpeiton tai pelkän torkkupeiton tuohon kaveriksi.

Taas tuli sitten sorruttua roskaruokaan. Olin ajattelut täksi päiväksi kiinalaista, mutta kiireessä tuli sitten taas valittua se helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Koskahan saisi hieman kunnostettua tätä ruokavaliota? Tuntuu, että nyt talven mittaan ruokavalio on ollut aika suppea eikä todellakaan monipuolinen. Kesää kohden jos saisi taas ryhdistäydyttyä. Ihanaa kun pian saa taas tuoreita mansikoita, herneitä ja kaikkea muuta terveellistä ja vieläpä hyvää :) Sitä siis odotellessa...


Toivottavasti kaikilla on mukava viikonloppu! palaillaan taas astioille...

6 kommenttia:

 1. Kivat tyynyt, kevyen keväiset!

  Yhtälailla köyhästä ruokavaliosta kärsitään täälläkin; pitäisi ryhdistäytyä :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. joo ryhdistäydytään sitten kesää kohti. Nyt nautitaan lauantai herkuista ;)

  Hyvää viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä. Samaan juttuun on sorruttu, eli koitetaan päästä helpolla ruuan laitossa. Monipuolisuus jää helposti taka-alalle. Mutta kesää kohti pitää petrata.

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo ruusu tyynyt! <3 Oliko niitä muita värejä?:)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia :)

  En ainakaan nähnyt täällä Tiimarissa muita värejä. Valikoima tietysti vaihtelee usein hieman myymälöittäin, joten ties vaikka muualta löytyisikin :)

  VastaaPoista