torstai 3. maaliskuuta 2011

Muutto vanhaan kotiin?

Huomenta ihanaiset!
Avaanpa teille heti hieman tuota otsikkoa, kun siitä ei oikeen tiedä mitä ajattelisi :) tosiaan, kun 2 vuotta sitten muutettiin mun opiskeluiden takia pääkaupunki seudulle, niin meidän omistusasunto rivitalohuoneisto 2h+k+s 57 neliötä jäi vuokralle. Palasimme n. puoli vuotta sitten takaisin pohjanmaalle ja muutimme sitten kaupungin vuokra-asuntoon, kun oma oli vielä vuokralla. Alkuun suunnitelma oli se, että kun vuokrasopimus nyt elokuun loppussa umpeutuu niin asunto laitetaan myyntiin. Nyt kuitenkin olemme alkaneet pohtimaan vaihtoehtoa, josko muuttaisimme sinne takaisin? Ensinäkin sen takia, että emme ehtineet asua siinä 2-vuotta jolloin myynnin voitosta menisi 30% veroa, myyntivälittäjä ottaa oman osansa ja jäisikö sen jälkeen enää käteen senkään vertaa, että laina saataisiin pois? Jos siinä asuisi sen 2-vuotta, myisi sen jälkeen ja jäisi käteenkin vielä uutta pesämunaa.

Sitten ne huonot puolet. Tällä hetkellä meillä on ihanasti tilaa 3h+k n. 70 neliötä. Tavaroita on yksi huoneellinen enemmän, eli ahdasta tulisi. Tosin siellä olisi sitten oma sauna, iso takapiha ja saisi taas tehdä pientä pintaremppaa <3 Keittön ja pintoja ollaankin 2 vuotta sitten jo rempattu, mutta tapettia ja mahdollisesti laminaatti vaihdettaisiin toiseen väriin. Kyllähän sitä mahtuu pienenpäänkin kun vaan mahduttaa:) Mulla on teille hieman kuvamateriaaliakin vanhasta kodista. Kuvat hieman huonoja, tiedän..


Tässä makuuhuonetta. Se on melko pieni, saas nähä miten sinne mahdutaan.


Makuuhuoneeseen vaihtuisi tapetit. Nyt siellä on yhdistelmä
Mahdollisesti sinne tulisi päätyseinään joku näyttävä tapetti ja muut seinät olisi vaaleat.  Tällästä olen hieman haaveillut, tämä oli ohjelmassa pientä pintaremonttia. Kuva lainattu sieltä. Tai mahdollisesti jotain vaaleaa tapettia, jossa jotain hohtavaa :)
Tässä olohuonetta vanhasta kodista. Tuo seinä varmaan pysyy tuon värisenä.


Seuraavassa keittiö ennen ja jälkeen. Otettu asuntonäystöstä.


Ja rempattuna.


Tuo tapetti keittiöön laitettiin juuri ennen muuttoa pois, näkyy tuosta hieman huonosti. Tässä lähi kuvaa. Siinä on tuollaista hopean hohtoa.


Tällä hetkellä asunnossa on koivulaminaatti, se vaihtuisi mahdollisesti pähkinälaminaattiin tai johonkin todella vaaleaan laminaattiin.


Asiasta toiseen. Sain juuri varmistuksen mun työharjoittelun alkamis ajankohdasta, jee!  Eli vielä kun kuukauden maleksin koulu juttujen parissa kotona, niin sitten pääsen taas tosi toimiin. Eli työntekoon on sitten tullut tuollanen 2 kk. tauko, itse vaan huomannut kuinka nopeasti ne käytännön työjutut unohtaa :( toivottavasti sitten vielä jotakin osaan ja muistan kun sen työharjoittelun aloitan.

Tämä lähtee tästä pörräämään kaupungille. Palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Oikein siistiä ja tapetit on kauniita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Esa. Ihana taas alata suunnitteleen pientä pintaremppaa sinne :)

    VastaaPoista