keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Ikkunanpokat sisustus käyttöön

Huomenta!
nyt mä vihdoin huomenna saan mun kauvan havitteleman ikkunan pokan. Kyseessä on kolmiruutuinen malli, jossa lasit pitäisi olla ehjänä. Mä tuun vähän myöhässä tän jutun kanssa, mutta mulle on aivan sama onko se mennyt jo pois ns. muodista vai ei, kun se miellyttää mun silmää. Löysin netistä kivan verkkokaupan http://www.anno.fi/ tuolta löytää kaikkea vanhaa ihanaa; ikkunoita, ovia, huonekaluja jne jne.. kannattaa käydä kurkkimassa jos tykkää vanhasta patinasta. Itse on myös suunnitellut pienellä fiksauksella vanhaa ovea sängynpäädyksi, saa nähdä toteutuuko se haave ikinä.

Tälläinen on huomenna minun. sen sijoitus paikaksi olen suunnitellut seinää, jossa sänky on. Ehkä kranssi tuohon keskelle ja muihin kahteen muuhun ikkunaan tarratekstit, saa nähdä :) voi olla, että hieman saa päälleen valkoista maaliakin, jos on kovasti maali rapissut.Netistä löysin erilaisia aivan ihania ideoita tähän. Kuvat lainattu.
Palaillaan. Ihanaa päivän jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Ikkunanpokat on iHANIA. Olkoonkin vaikka kui pois muodista, ei se menoa haittaa! Mullakin niitä on kaks, ja toisessa just sun miettimää sisustustarraa: http://1.bp.blogspot.com/_BpbL6FCaRQw/TTmgORQxKxI/AAAAAAAAAB4/2R6pehvR9Z4/s1600/ikkunanpoka.jpg

  Makee idea toi sängynpääty!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sun ikkunanpoka <3 Onko tuossa lasit, vai ootko kehystänyt tuon tekstin tuolla pokalla?

  VastaaPoista
 3. Minullakin on kahdet vanhat ikkkunanpokat, tosin vain sellaiset kaksiruutuiset. Harvi vaan, että toiset on niin lahot ettei niitä uskalla laittaa seinälle.

  VastaaPoista
 4. Hanna,
  Kaksiruutuisia itsekkin ensin katsoin, mutta päädyin lopulta hieman isompaan vaihtoehtoon. Nähtäväksi jää millaiset pokat omassani on. Toivottavasti saan seinälle, sen laitto jää kyllä odottamaan toukokuun loppua, kun muutamme omaan asuntoon.

  VastaaPoista
 5. Minäkin haluan tuollaiset ikkunanpokat:)

  VastaaPoista
 6. Hei IHANA tuo! Mäkin olen moisesta haaveillut, ja kiitän tästä nettikauppavinkistä - luulin jo että pitää lähteä Kuopiosta Hämeenlinnaan ostoksille että tollasen löytää!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  eikun etsimään sopivaa! :)

  Johanna,
  oleppa hyvä! tuolta löytyi kaikkea muutakin mukavaa ja omalla kohdalla vielä kävi niin hyvin, että saan vain noutaa tuotteen omalta paikkakunnaltani :D

  VastaaPoista
 8. Meikäläisen pokassa ei ole laseja, lätkäsin sisustustarrat ihan seinään kiinni.

  Hei kiitti loistavasti linkistä, meenpä heti tutkimaan tarjonnan!

  VastaaPoista
 9. Ei kai sillä mitään väliä ole, vaikka olisikin vähän "mennyt juttu"! Monesti itsekin lämpeän vasta hitaasti uusille jutuille, toisaalta sitten niistä tykkääkin pidempään. :) Ei sitä pysyisi perässä, jos pitäisi joka hulluutukseen lähteä!

  VastaaPoista
 10. Hei Jansku, paljon sulla oli postarit tuossa pokassa? Itse tutkin nuo Annon sivustot ja siellä olisi vaikka mitä kivaa! Jos vaikka ihan ostaisi?

  VastaaPoista
 11. Outi,
  Saan noutaa ihan täältä, sattui niin hyvin että varasto oli paikkakunnallani ;D

  VastaaPoista
 12. Marika,
  itselläni on monesti sama, että lämpenen hitaasti uusille jutuille... tai sitten en vaan saa aikaiseksi heti jos jotain haluan :)

  VastaaPoista