torstai 28. huhtikuuta 2011

Voi kurjuutta...

Tuleeko teille ikinä sellasia päiviä, että vaikka kaikki oikeasti tärkeät asiat kuten terveys, rakkaus, perhe, katto pään päällä on kohdillaan, niin kuitenkin kaikki tuntuu olevan pielessä!! Olen nyt muutamana päivänä ollut niin väsynyt kaikkeen tähän sotkuun ja epävarmuuteen, joka lipuu mun töiden ympärillä. Taloudellinen tilanne on stressannut jatkuvasti ja ensi kuu tulee olemaan katastrofaalinen, mutta ihanan perheen avustuksella siitä ehkä selvitään. Jouduin sitten peruman menoni päättäjäisiinkin, kun tuli rahalle muita menoja; Kiralle on nyt varattu ensi viikolle aika ohutneulanäytteiden ottoa + röntgeniä varten.

Yritän hokea itselleni, että asioilla on tapana järjestyä ja toivon, että sama lausahdus pätee tähänkin probleemaan. Kaikin puolin kurjaa ja masentavaa tälläinen kädestä suuhun eläminen, kun se stressaa ja pistää parisuhteenkin aika lujille. Itse olen aiemmin tottunut tekemään hankintani ilman hintalappujen silmäilyä ja senttien laskentaa, mutta ensi kuu tulee olemaan juuri sitä pennin venytystä :/ aihehan on todella henkilökohtanen, mutta itse en ainakaan häpeä siitä puhua. Uskon, että kaikille meille tulee joskus vastaan samanlaisia tilanteita ja tuntemuksia.

Onkos teillä minkälaisia vappusuunnitelmia? Omat suunnitelmani Helsiinkiin matkaamisesta meni nyt sitte penkin alle, mutta ehkä me avokin kanssa keksitään jotain tilalle.

Muistakaa! Se on onnellinen, joka ei sure sitä, mitä häneltä puuttuu,
vaan iloitsee siitä, mitä hänellä on
.

6 kommenttia:

 1. Asioilla ON tapana järjestyä, koita jaksaa! Vähäinen raha ei minusta ole mikään häpeä, päinvastoin voi olla ylpeä jos osaa vähällä tulla toimeen.
  Me on taisteltu mieheni kanssa parisen vuotta isoissa talousvaikeuksissa, jotka muut ihmiset päällemme kaatoivat. Silloin elettiin 200 euron talouskassalla aina kuukausi, kaikki rahat meni laskuihin ja aina jäi jotain eräpäivää siirrettäväksikin. Ajoittain meinasi usko mennä, mutta siitä suosta noustiin.
  Ja olen joskus ennen elänyt elämääkin jossa rahalla ei ollut merkitystä, kun sitä oli, mutta enpä ollut kyllä siinä elämässä yhtään niin onnellinen kuin nyt näin "köyhänä".
  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 2. Meillä on nyt tämä kuukausi eletty todella tiukilla, olemme käyneet seurakunnan ruoka-apuakin hakemassa. Koskaan ei olla vielä tällaisessa tilanteessa oltu, mutta ei tälle oltaisi itse voitukaan mitään. Toisaalta tämä on ollut henkisesti todella rankkaa, mutta toisaalta olen huomannut, miten ihania ihmisiä ympärilläni on. Ja että miten suuren ilon voi saada jo ihan vain siitä, että joku tuo meille leipäpaketin. Sen olen myös nyt todennut, että elämä kantaa, onneksi. Halauksia<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos upeista vastauksista! <3 yritän itse myös pysyä positiivisena. Seuraavat kuukaudet näyttävät huomattavasti valoisemmilta työasioidenkin suhteen, kunhan ensin kompuroimme tämän toukouun kivisen polun läpi :) kyllä yleensä kaikilla asioilla on tapana järjestyä!

  Johanna: olen samaa mieltä tuosta, ettei se raha tuo onnea! Tässä elämässä on niin paljon tärkeämpiäkin asioita!

  Syysunelma: Kyllä on ihana huomata, että läheltä löytyy niin ihanan auttavia ja välittäviä ihmisiä. Joskus olen tuntenut noloutta ottaa apua vastaan, mutta kaikki me sitä joskus tarvitsemme. Olisi vain niin kova halu seistä jo omilla jaloilla, mutta kun se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Olen todella kiitollinen saamastamme avusta ja välittämisestä. Kyllä me vielä täältä suosta noustaan. Ainahan tarvitan alamäkiä, että osaisimme nauttia ylämäistä :)

  VastaaPoista
 4. Muistathan että ystävät ja perhe ovat aina tukemassa ja apua saa kun vain uskaltaa pyytää:)

  VastaaPoista
 5. :) niin kauan kun pystyt itse vaikuttamaan asioihin, niin asiat ovat ihan ok.. mutta sitten kun asiat muuttuu hankaliksi oikeesti, et pysty enää itse niille mitään tekemään.. tällaisia ovat esimerkiksi omaan terveyteen liittyvät asiat.. tiedät kyllä :/ asiat joihin ite pystyt vaikuttaan, vaatii vain hieman tseppiä ja ehkä onneakin :) ja muista ystävät, ehkäpä niistä joku voi auttaa :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi:
  Kyllä muistan ja kiitos heille siitä! :)

  Jari:
  Tiedän kyllä, nämä ovat pieniä ongelmia noihin nähden. Vaatii vain positiivisen asenteen, hieman järjestälyjä ja hitusen sitä onneakin niin eiköhän kaikki lopulta lutviudu :)

  VastaaPoista