keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Matto vaihtoon...

Katselin noita eilisiä kuvia ja tuo vihreä matto pisti ikivästi silmään. Niinpä päätin laittaa sen vaihtoon. Olkkariin päätyi nyt sitten matto joka aikaisemmassa kodissa koristi myös olkkaria. Paljon parempi mun mielestä! :) lisää valkoista vaan pitäisi saada, mahdollisesti tuohon seinälle. Huomenna onkin sitten taas lomapäivä, ihanaa... illan suunnitelmissa saunomista piiitkästä aikaa, leffaa ja herkkuja. Makuunissa oli tarjouksessa honeynight paketti, jossa leffa, cocis, popparit ja ben&jerry jätski.. nams! vink vink ;)







































Bloggerissa muuten jotain häikkää, en pysty kommentoimaan :(

Mukavaa iltaa ja pyhää!

4 kommenttia:

  1. Ihan hyvä, mutta tosiaan valkoista vaan lisää:)

    VastaaPoista
  2. Ei se vihreäkään ollut huono, se vain kaipasi itselleen ns. väriparia eli jotain muuta vihreää, ei ole hyvä vihreänkään yksin olla ;) Tää ruskea istuu kyllä mainiosti väreihin kkoska sillä on jo "kavereita" :))

    VastaaPoista
  3. Kaunista on,ei osaa taaskaan muuta sanoa=D Tykkään itse tosi paljon valkoisen ja ruskean yhdistelmästä,tosin joku "piristysväri" on mietinnässä,on vaan niin kovin vaikea päättää;)Mukavaa vapaapäivää!

    VastaaPoista
  4. Minna-Enttirinteen Elämää,
    piti laittaa vaihtoon, pisti silmiin kuvista liian räikeänä. Nyt taas on ehkä liikaakin tuota maitokahvin väriä, hmmm....

    Kirsi,
    Kiitos :) itse pidän kans valkoisen ja ruskean yhdistelmästä. Niin harmonisia ja rahallisia värejä, niin kuin emäntäkin :D

    VastaaPoista