keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Sukset sisustus käyttöön

Hei!

Muistin tuossa muutama päivä sitten vanhempien varastossa lojuvat vanhat puusukset n. 1930-luvulta. Pitkään oon jo haaveillut suksia sisustukseen, mutta en oo vaan saanut aikaseksi hakea niitä. Noh... eilen sitten tuumasta toimeen ja seinällehän ainakin toinen päätyi. Toisen puolen siteet jouduin ottamaan pois, että sain kulmaraudoilla suksen seinälle. Toinen suksi koristaa tällä hetkellä eteistä, mutta senkin näen jo rempatun rappukäytävän koristuksena... jospa joskus saadaan toi rappuremppa alkamaan :)
ja mattojahan ei oo vieläkään... koska nyt riiviöllä on ekat juoksut ja voi sitä ihanuutta, arrgg!! te jotka omistatte uros ja naaras koiran tiedätte varmasti tilanteen! uros on kyllä leikattu, mutta kiinnostunuthan se on tietty kuitenkin! on kyllä niin rasittavaa katteltavaa, kun tuo kääpiö yrittää pomppia tuon jättiläisen selkään :D ja päivät on jatkuvaa huumaa!

Mutta niihin kuviin.. voi kun saisin pois nuo oi niin ihanat ukon kajarit ja tuon ihanaisen pleikkarin!








Tavarat tuonne on vielä hieman hakusessa... kunhan pääsen RM tavaroita ihastelemaan, niin luulen että tuonne ainakin muutama uus valokuvakehys olis tulossa :)

Mitäs tykkäätte, iskeekö teihin vanhat tavarat sisustuksessa? Kaikki vaan hyöty käyttöön! ja on muuten edullista sisustamista. Tänne kaivattais kans kevät värejä, seuraava etappi taitaaki olla hennesin nettisivut :)

Ja vielä... nyt vasta oon ymmärtänyt säätää noita kameran asetuksia, ettei kuvista tule keltaisia. Mä oon oikee tekniikan ihmelapsi :D toivottavasti jatkossa kuvat on hieman edes parempi laatusia.


Moikka!

24 kommenttia:

  1. Voi kylläpä tuli kivan näkönen! Mulla on kuule ihan sama ongelma tuon mun ukon kaiuttimien, xboxin, pleikkarin ja wiin kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli aemmin lisäksi Wii, onneks edes siitä on päästy :D voiskohan ne suunnitella yhtään kauniimpia noista pelikoneista ja kajareista jne..?

      Poista
  2. Tosi upea hylly! Aivan ihanalta näyttää!:) Minä pidän todella paljon vanhoista tavaroista, niitä on kiva laittaa uuteen käyttöön:) Harmi vaan, kun niitä ei meidän kummankaan sukujen kätköistä löydy, joten on vaan sitkeästi kierreltävä kirppiksiä ja huutokauppoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppiksiä on itekkin tullut kierreltyä sen toivossa, että sieltä jotain aarteita löytyis. Vanhoja matkalaukkuja oon etsinyt jo pitkään, mutta en oo vielä törmännyt niihin, tai niiden hinnat on ollut hieman vaan yläkanttiin :)

      Viimeks törmäsin ihanaan ränsistyneen valkoiseen pikkupöytään, mutta olin erehtynyt ottamaan tuon ukon mukaan ja sehän oli heti negatiivinen sen suhteen.. kuulemma laho ja kaikkea, aaarg!

      Poista
  3. Fiksu idea ottaa vanhat sukset tuolla lailla käyttöön sisustukseen! Todella kiva idea.
    Minä käytän paljon isovanhempien kotona olleita vanhoja tavaroita sisustuksessa. Mielestäni esineet ja huonekalut joista näkee että ovat eläneet pitkään saa aivan mahtavia juttuja sisustukseen. Nuo miehesi kajarit ei ole helppo piilottaa ;). Ehdota pienempiä ja siroja jotka ovat huomaamattomampia ;)
    Oikein mukavaa keskiviikkoa sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tuohon ideaan törmännyt joskus aikoja sitten... oliskohan ollut joku lehti tai blogi. Itse asiassa noi kajarit ei oo edes kiinni, että jos mä vaan ovelasti piilottaisin ne johonkin komeroon, huomaiskohan se edes mitään? :D

      Ihan samaa mieltä esineist ja huonekaluista. Mun mielestä vanhat esineet ja huonekalut huokuu tunnelmaa!

      Poista
  4. Ihana idea, tykkään kovasti! :) Harmi, että meillä ei kanssa ole mitään paikkaa, mistä voisi tehdä tuollaisia ihania löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun kirppiksiä kiertämään, sieltä tulee itekkin etittyä aarteita aika ajoin :)

      Poista
  5. Vautsi! Hyvältä näyttää. :)
    Mä tykkään myös vanhoista tavaroista, ne on meidän kodin aarteita. <3
    Kävin muuten eilen hennesin sivuilla ihastelemassa, mutta tilaus jäi (toistaiseksi) tekemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aarteitapa hyvinkin <3

      Tääkin käväsi hennesin sivuilla purren huulta :D oli niin ihanan keväisiä juttuja sisustukseen että!

      Poista
  6. Hauska idea.

    Kummallisia nuo miehet, kun täytyy niin hiivatin rumia tavaroita levitellä ympäriinsä : D
    Et ole ainoa, joka kiroilee noiden kajareiden, pleikkareiden yms. kanssa.
    Lisäksi vielä CD:t, DVD:t yms. sellainen kama, jota lojuu ympäriinsä, eikä niitä mitenkään voi säilyttää kaapissa piilossa, kun pitää kuulemma olla helposti saatavilla. ARGH.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain... pitäis saada tuolle ukolle oma huone mihin se sais kerätä kaikki rumat tavaransa ja ovi sinne olis aina kiinni :D

      joo.. toi helposti saatavilla on niiin mielettömän ärsyttävää!

      Poista
  7. Ihana hylly! Ihana ovi! Ihana ihana! Aidosti vanhat tavarat sisustuksessa ovat niin mun mieleen, että oksat pois! Tuo oven ja risusydämen yhdistelmä sulattaa mun sydämen. Olen itsekin haaveillut moisista, mutta toistaiseksi ovat jääneet vain haaveiluasteelle. Toisaalta pieni olohuone ei tarjoa hirveästi mahdollisuuksia tuoda mitään tuollaista kivaa, mutta ehkä mun himohamstraajan kohdalla parempi vain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa :D

      Itse meinasin kans heivata tuon ovi haaveen, mutta satuinpa sitten löytämään tuollasen siron pienen oven <3 pienet tilat tuo vaan vähä haastetta siihen, miten kaikki tavarat huoneeseen sijotat ;) ja nyt mä puolestani yllytän hullua?? :D

      Poista
    2. Me taidetaan vuoron perää yllyttää toisiamme! Voi meitä hulluja! :D Ja voi olkkari parkaani, jossa ei kohta mahdu enää liikkumaan, kun tahdon toteuttaa kaiken! :D Itselläkin oli taannoin ostoilmoitus pienestä, kaposesta ovesta. Moisia ei kuitenkaan tullut vastaan, joten päädyin hautaamaan koko haaveen. Jos joskus sellainen kuitenkin tupsahtaisi nenän eteen, tuskin voisin vastustaa kiusausta ostaa sitä. Haha.

      Poista
  8. Oi, olipa hyvä että näin sinun kommentin muussa blogissa niin löysin tänne sinun blogiin :) Ihana koti :) Mieki tykkään vanhoista tavaroista sisustuksessa :) Tuo tapetti on aivan ihana! Mistä ostaneet sen? Voipi lukia jossaki postauksessa mutten oo vielä ehtiny tutustua ku just löysin sinun blogin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa mukaan <3 mukavaa, että löysit tänne! kyllä muiden blogien kautta tekee aina kivoja blogi löytöjä :)

      Tapetin löydän täältä: http://www.rtv.fi/tapetit/stabilit-tapetit/fantasia

      Poista
  9. Oi että oletkin keksinyt mahtavan idean suksien käyttöön!! Sopii todella hyvin teidän olkkariin :) Itsekin tykkään käyttää vanhoja tavaroita ja esineitä sisustuksessa, on vaan omattava taito yhdistää uutta ja vanhaa. Sinulta se ainakin onnistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 joskus sitä aina onnistuu, on monta mönkäänkin mennyttä ideaa :)

      Poista
  10. Loistoidea!
    Ja on tuon elektroniikan kanssa sisustaminen aina yhtä tuskaa; mua riipii jopa telkkari kun se "pilaa" olohuoneen isona mustana möykkynä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! oma huone tuolle ja sen rumille tavaroille ;D tosin... mä jäisin kaipaamaan telkkaria.

      Poista
  11. Hyvä idea ja tosi hienosti sopivat teidän sisustukseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Idean oon joskus lehdestä tai mahdollisesti toisesta blogista lainannut :)

      Poista