lauantai 17. maaliskuuta 2012

Rento meininki

Heippa!


Mä olen odotetusti ollut niin väsynyt ekan työviikon jälkeen, etten oo paljoa ehtinyt seurailemaan tai kommentoimaan teidän blogeja :( enkä kyllä oo jaksanut päivittää omaanikaan. Vetää kyllä niin voimat uus työ ja kaikki uusi tieto mikä pitäis hahmottaa ja saada vielä jäämän päähänkin jollain konstilla. Normaalisti jännitän aivan törkeesti kaikkea uutta ja ihmeellistä, mutta heti ensimmäisen työpäivän jälkeen pääsin siitä jännityksestä yli. Aivan ihanalta vaikuttaa työpaikka. Haastetta tietenkin riittää ja pitääkin olla, onhan se yks iso tekijä omassa motivaatiossa työtä kohtaan! Mulla on ollut myös työpaikkoja, jossa ilmapiiri on ollut aivan kauhee ja tiedän, että se on iso rasite jaksamiselle ja motivaatiolle. Tuola heti ekana päivänä kaikki otti hienosti vastaan. Kaikki oli niin avoimia ja ystävällisiä heti ekasta päivästä asti <3 toivottavasti viihdyn sielä pidempäänkin.

Ihanaa, ettei töitä oo viikonloppuisin. Saa nauttia ja vaan olla <3 tänään ollaanki nautittu hyvästä ruoasta ja seuraavaks lenkki, sauna ja leffa. Voiko mukavempaa lauantai iltaa olla?? :) tuohon ei kyllästy!! Mites siellä viikonloppu vietetään?
Koiruuden kanssa pieniä murheita! Pitääpi ens vkolle varata
aikaa lekurille. Jatkuva läähättely viittaa
omasta mielestä sydänvaivoihin
tai muihin kiputiloihin. Muutoin
Koiruus pirteä, jaksaa innostua ja ruokahalut kohdillaan.
Rentouttavaa viikonloppua joka iikalle!

23 kommenttia:

 1. Kiva, kiva, että töissä on mukavaa. Huonon työilmapiirin ja kökkömäisen työn ikävät tuntemukset tulee helposti raahattua töistä kotiinkin. ja sehän ei sitten ole ollenkaan mukavaa muulle perheelle.
  Toivottavasti karvakuinolla ei ole mitään kipuja tai sydänvaivoja. Tuo läähätyshän voi johtua myös stressistä, mikäli alkoi samaan aikaan, kun sinun työsi. Rapsuja ja toivottavasti läähätyksen syy selviää pian.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kiva, että töissä on mukavaa. Huonon työilmapiirin ja kökkömäisen työn ikävät tuntemukset tulee helposti raahattua töistä kotiinkin. ja sehän ei sitten ole ollenkaan mukavaa muulle perheelle.
  Toivottavasti karvakuinolla ei ole mitään kipuja tai sydänvaivoja. Tuo läähätyshän voi johtua myös stressistä, mikäli alkoi samaan aikaan, kun sinun työsi. Rapsuja ja toivottavasti läähätyksen syy selviää pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on tuli kyllä tutuksi, että ikävät tuntemukset tuli raahattua töistä kotiinkin. Vapaa-aika meni sitten niitä murehtiessa, ei kiva! :( onneksi tää työpaikka vaikuttaa aivan ihanalle ja edellinenkin työ oli mitä mahtavin ilmapiiriltään <3

   Stressi juu toki myös voi aiheuttaa läähätystä. Tuota on vaan kestänyt jo pidempään! kun ensin saatiin vinkkiä, että läähättely vois johtua ekoista juoksuista, mutta ne oli ja meni jo ja läähättely jatkuu. Lisäks oon yhdistänyt tuon läähätyksen hieman raskaimpiin tekemisiin.. esim. hyppimisen jälkeen. Sitä aina niin stressaa noiden eläimienkin vointia! kunpa ne vaan osais kertoa...

   Carmen kiittelee rapsuista <3

   Poista
  2. Niimpä, eli kumpa ne osais kertoa. Vanhemman koirani nivelrikkoa hoidettiin tassuihottumanan kuukausia. Eipä antibioottikuurit auttaneet nivelkipuihin : ( Kumpa osaisi puhua koiraa edes hetkittäin.

   Poista
  3. Höh, kurja juttu...oli sitten jäänyt se olennainen näkemättä teidän vanhuksen kohdalla. Olishan se niin paljon helpompaa, kun edes joskus yhteisymmärrys toimisi! nyt ei auta kun arvuutella ja arvioida :/

   Poista
 3. Onpa tosi kiva kuulla, että uusi työpaikka ja työtoverit vaikuttavat mukavilta! Uusi työ varmasti uuvuttaakin aluksi, mutta kunhan siihen tottuu, niin jaksaa taas erilailla bloggailla ja muuta. :)

  Ihanan kuuloinen lauantai-ilta siellä, täällä vietellään kanssa rauhallisissa merkeissä herkutellen. Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Juu kunhan pääsen kiinni tähän työrytmiin ja työhön itseensä, niin enköhän mä jaksa taas bloggailla normaalisti :)

  Herkutellen sujuu kyllä ilta kuin ilta hyvin :D Jaksoin hei jopa katsoa leffankin loppuun. Yleensä nukahdan sohvalle jo leffan alussa ja ei oo tietoakaan koko elokuvasta:D

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla, että työt alkoi hyvin! <3 Se on kyllä niin iso tekijä elämässä.. Töissä viettää niin suuren ajan, että jos siellä on kurja ilmapiiri/ ei vaan yksinkertaisesti nauti työstään, siitä kärsii koko elämä. Tosi hienoa että sä oot löytänyt hyvän paikan! <3

  Ja voihan Koiruus. :(( Päivittele sitten tietoa mitä ell sanoo. Mä pidän kaikki peukut pystyssä, ettei mistään vakavasta ole kyse vaan selviätte vähän vähemmällä. <3 Paljon rapsutuksia Koiruudelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se vaan niin tärkee asia, että töissä viihtyy. Siellä kuitenkin tosiaan vietetään elämästä iso osa. Hyvät työtoverit pelastaa paljon :)

   Ilmottelen. Pitääpi huomenna heti tilailla sille aikaa. Harmi etten ite pääse mukaan lekurille, kun on töitä just siihen aikaan.

   Poista
 6. Ihana kuulla että uusi työpaikka on mieleen!
  Meillä tuo läähätys on kans jokapäiväistä, mutta se johtuu taas tästä keväästä - kaikki pimut ja niiden jättämät hajut saa pikkupojan ihan kierroksille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no voi olla, että tuokin on ihan normia... mutta kuitenkin pakko tsekata, kun stressaa omaaki mieltä niin kovasti! Toivotaan ettei mitään sen kummempaa :)

   Poista
 7. Olen kyllä samaa mieltä, että töissä pitää viihtyä, jotta jaksaa tehdä sitä ja jaksaa muutakin arkea :). Kiva että uusi työ on mieluisa. Hyvää alkavaa työviikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin se kyllä on! ei tarvi miettiä työ murheita kotona ja saa keskittyä rentoiluun <3

   Ihanaa alkavaa viikkoa myös sulle :)

   Poista
 8. Vähän arvelinkin, että työkiireet rauhoittavat bloggailua, mutta mitäpäs siitä ottamaan paineita. Kirjoittelu ja lueskeluhan pitää tapahtua silloin, kun itselle parhaiten sopii. :)

  Työtä tehdessä niitä vapaapäiviä todellakin osaa arvostaa entistä enemmän. Mukava kuulla, että ensimmäinen viikko on sujunut mukavissa merkeissä. Itse elän aika paljon fiilispohjalta, ja työilmapiiri on itselleni aivan ratkaisevan tärkeä. Ei-niin-kivassakin työssä voi viihtyä, jos työkaverit on parhaimmasta päästä.

  Ja heti kun koirulista tiedät enemmän, raporttia tänne! Toivotaan, että hän olisi kunnossa!

  Tsemppiä taas uudelle työviikolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus tsempeistä <3

   Juu on kyllä ollut niin rikkipoikkiväsynyt koko ajan! :D nyt kun olis vasta tavallaan eka työpäivä koulutuksen jälkeen, niin on aivan katki!

   Raportoin kunhan tiedän koiruudesta taas hieman enemmän. En vielä lekuri aikaa tilaillut, seurailen vielä muutaman päivän. Aina tulee rahareiät silloin, kun sitä rahaa ei olis.

   Poista
 9. Hyvältä kuulosti toi viikonlopunvietto <3 Hienoa, että viihdyt uudessa työpaikassa. Ilmapiiri vaikuttaa kyllä siihen niin paljon.

  Voi koiruutta : ( Tiedän ton huolentunteen. Mulla on mun bernin kanssa tuntosarvet jatkuvasti koholla ja pienetkin poikkeukset sen käytöksessä saa mut aina huolesta sekaisin, kun on nuorempana sairastellut paljonkin. Ja jotenkin huomaan jo sen silmistä jos kaikki ei ole kunnossa, vaikka miehen mielestä koira on ihan terve... Ja kun ei ne koirat osaa kertoa omasta voinnistaan! Olen ihan sydämestäni mukana sun huolessa. Toivottavasti kaikki selviää.

  VastaaPoista
 10. Ilmapiiri on kyllä kaiken a ja o työpaikalla!

  Juu kertoilen kun tiedän lisää. Vielä on lekuriaika tilaamatta, kun on tuo läähättely ollut selvästi maltillisempaa viime päivinä. Tulee usein seurailtua koiruuksia hieman liian tarkallakin silmällä, eli aina löytyy huolen aihetta :D katoaas nyt tuo tilanne päivä kerrallaan! Muutoin on niin yltiöpirtee oma riiviä ittensä!

  VastaaPoista
 11. Omassa blogissani on tunnustus sinulle, käyhän kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen työhän, ihanaa, että tuntuu oikealta tuo työpaikka! Kyllä, töissä pitää viihtyä ja olla hyvä olla, ei sitä muuten jaksa päivästä, viikosta, kuukaudesta saati vuodesta toiseen...

  Lauantai-ilta kuulosti täydelliseltä, meiltä puuttuu sauna, muuten kyllä meilläkin mieluiten juuri tollaisia vapaailtoja vietetään... Tosin viime viikonloppu meni töissä...

  Toivottavasti koirulilla kaikki kunnossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 juu nuo on kyllä tärkeitä asioita! ja ensivaikutelmat on aina tärkeät jatkon kannalta.

   Poista