sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pastellivärejä kevättä kohden

Sunnuntaiksi se taas kääntyi ja huomenna arjen viettoon. Käytiin eilen avokin kanssa kaupungilla kiertelemässä ja muutaman jutun löysin Tiimarista. Käytiin samalla syömässä lounas Pincho Bar Tapaksessa, suosittelen ehdottomasti käymään jos vierailette joskus Vaasassa. Mun lihasjumit on onneksi hävinneet ja päästiin pelailemaan myös sulkkista eilen. Lisäks käytiin kahvittelemassa siskon synttäreitä. Mun karppidietti on kyllä mennyt persuksilleen ihan täysin! pysyvää muutosta on kyllä sen jälkeen tullut mm. siihen, että valitsen yleensä lisukkeeksi kasvikset enkä perunoita, leipää syön todella vähän (en edes päivittäin), lisänä hedelmiä popsin aikaisempaa useammin. Jotakin positiivista :)

Toivottavasti jaksatte vielä katsella samoja nurkkia...



Nämä suloiset kynttiläkupit pastelli
sävyissä kotiutin eilen. 
Joku muukin
on tainnut eksyä puoliksi kuviin :)



Tää tyyny oli niin ihana, että en voinut
jättää kauppaan. Noh, ehkä tää kuuluis lastenhuoneeseen,
 mutta koska mä oon niin lapsenmielinen niin se
päätyi meidän olkkariin. Lastenhuonetta
meille ole tarpeen vielä sisustella.




Rentouttavaa sunnuntaita ♥

22 kommenttia:

  1. Oon kans katsellut tiimarista tuota pöllötyynyä.. se on Ihana :) en oo viitsinyt ostaa,koska lapset varastaisivat sen huoneeseensa :D Aurinkoista sunnuntaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tyyny kyllä ihastutti heti <3 Siellä oli valikoimissa hieman isompikin pöllötyyny, hieman eri värityksellä. Kiva sekin oli :)

      Poista
  2. Aivan ihanat sävyt teilläkin, pastellit iskee nyt niin lujaa :-) Nuo tuikku lyhdyt oli aivan hurmaavat, onko ne siis tiimarista? :-) Ihanat!! :-)

    Ja eipä kuule mitään, tuo pöllö on ihana ja olen sitä ollut kans jo ostamassa.. .. nyt kun sen pöllö matonkin ostin meille kylppäriin :-D

    Pirteää sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiimarista juu ovat nuo tuikkulyhdytkin.
      Pöllömatto, voih... :) mun pitää tulla sitö kurkkimaan, jos olet sitä kuvaillut blogiisi ;)

      Poista
  3. Ihanat tuikut ja sävyt on kyllä juurikin keväiset. :) Tuo pöllötyyny on ihan mainio ja miksei yhtä hyvin voi olla olkkarissakin, tykkään. :)
    Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt halajais kovasti muutakin pastellista kotia! Makkari taitaa olla seuraavana vuorossa kevättä kohti :D

      Poista
  4. Nyt täytyy sanoa että kiitos ja kaunis sellainen, tänä aamuna aloin kirjoittamaan blogiin tuskastuneita ja turhautuneita tunteita minun sisustuksesta kun se on niin harmaa/valko voittoinen..no en minä sitä julkaissut mutta nyt sain sinulta uutta intoa tuoda kotiini pastellisävyjä..noi lyhdyt on aivan ihania ja juuri niin keväisissä sävyissä joista minäkin tykkään..ja luo piristystä kotiin..Pöllötyyny on aivan ihana tykkään ja ei se tarvi olla lastenhuoneessa, ja kun minullakin on lapset jo lentänyt pesästä laittaisin myös tuollaisen olkkariin, kun just sain kaavat pöllötyynyyn niin olen suunnitellut alkaa tekemään niitä ja kyllä olkkariin ja kahdelle mumskan pikkumiehille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hannele ihanasta kommentista <3 Tosi mukava kuulla, jos oot täältä saanut lisä inspistä blogiisi ja sisustamiseesi :) sitä varten tätä tehdään! Kaipa sitä voi hieman leikkisä olla olohuoneenkin sisustus tuon pöllötyynyn myötä ;)

      Teillä on sitten pian asunto pöllötyynyjä täynnä :D

      Poista
  5. Mullakin samat ihanat pastellituikkukipot löysi tiensä ostoskoriin eilisellä Tiimarireissulla. Mutta tuota pöllötyynyä en edes huomannut, se vasta söpö onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein aika pienen kiepin Tiimarissa, sieltä olis varmaan bongannut jotain muutakin. Pitää mennä vielä paremmalla ajalla kiertelemään :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Nuo pastellisävyt kyllä ihastuttaa <3

      Poista
  7. Niin se kevät tulee ja ihanat on keväiset sävyt sinulla. Minä kokeilen niitä sinun karppaajan leipiä tänään piirakkapohjaksi katotaan miten käy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No millanen tuli? Työkaveri oli kokeillut pizzapohjaksi. Oli ilmeisesti isommalla pinta-alalla ollut hieman hajoavaista sorttia, ei pysynyt kasassa kunnolla.

      Poista
  8. Voi miten suloisia juttuja olet löytänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Kevääksi olisi kans olkkariin uusi matto hakusessa... joku ihana mintunväri matossa olis nannaa, tosin siihen kyllästyisi aika nopeasti.

      Poista
  9. Kaunista teillä!
    Ihailen kadehtien aina tuota lattiaanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tuo lattia pitäisi ens kesänä uusia myös yläkertaan. Tällä hetkellä siellä koivulaminaatti :(

      Poista
  10. Kauniilta näyttää! Ja aivan ihanan söpöjä pastellijuttuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Kevääksi lisää suloisia juttuja <3

      Poista
  11. Ihania pastellinvärejä.<3 Tekisi mieli myös käydä kiertelemässä kaupassa joko jotain pastellinsävyisiä juttuja löytyisi. Kävin myös tässä hiljen Tiimarissa nopeasti kääntymässä ja vasta kun pääsin kaupasta pihalle, huomasin näyteikkunalla ihania tyynyjä, ja taisi tuo pöllötyynykin siinä olla:) En kuitenkaan enää ehtinyt uudelleen palata kauppaan tarkemmin katselemaan. Söde tyyny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nö höh! sun tarvii mennä sitten takasin paremmalla ajalla. Mulla oli kans hieman liian pikainen visiitti sinne. Ens kerralla pitää saada kunnolla kierrellä! Tiimaristakin usein löytyy kivoja juttuja, hinta-laatu suhde kohdillaan :)

      Netistä tulee myös usein tsekkailtua tarjottavaa. Suosikit taitaa olla sateenkaarentaa.fi ja wilhelmiinankammari.fi <3

      Poista