sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lastenhuonetta paloina

Viikonloppu vetelee viimeisiä. Ollaan oltu koko perheen voimin kerrankin. Kävimme anoppilassa herkuttelemassa hyvällä ruoalla ja tänään käytiin pikku Fiiulin ja Vesan kanssa shoppailemassa.. no joo, yritys hyvä kymppi. Päästiin ensimmäiseen kauppaan niin alkoi itku, sai kuljettaa olalla pitkin ostoskeskusta. No pikaisesti kahvilaan ja ruokaa huulille, mutta eipä sekään kelvannut neidille. Tuli pikainen lähtö takas kotia kohti. Mun sämpyläkin saatiin pyytää mukaan kotiin viemisiksi :) Ehkä kun neiti saa hieman lisää ikää, niin on helpompi mennä ja matkustella. Tällä hetkellä ei oikeen viihdy kun olalla ja on aika herkkis tyyppi. Koska te muut ootte pystyneet matkustella, olla ja mennä vauvojen kanssa?


Lastenhuone on nyt valmiina, mutta edelleen hamuilen sinne lisää
kaikkea. Tiipii olisi ihana jos olisi enemmän tilaa ja samoin vanhahylly josta
tuunaisin neidille nukkekodin.Säteestä löytyi ihanainen  Maileg pupunen.

Mitä teidän sunnuntai iltaan kuuluu?

HOX!! Nyt vielä ehtii arvontaan osallistua hyvin, löytyy TÄÄLTÄ!

Mukavaa alkavaa viikkoa! 

18 kommenttia:

 1. Mitä ihania yksityiskohtia huone pullollaan! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että kun ihana huone!! ♥

  VastaaPoista
 3. Hei mistä tuo vaaleanpunainen postilaatikko on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ostekko aikoinaan Sisustus Säteestä Vaasasta. Juuri kattelin, että samanlaisia löytyy tällä hetkellä MiniManista sekä KaunisCoto nettikaupasta :)

   Poista
 4. kaunis tyttönne huone <3 ihania kaikki yksityiskohdat ja sopivat hyvin yhteen kaikkien kanssa :) mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Suloinen prinsessahuone <3 Ihania yksityiskohtia <3
  Meillä on molemmat lapset ollu 4kk kun ollaan oltu laivalla ja tukholmassa ja hyvin on reissut sujuneet, ja ennemminkin jo olleet tyytyväisiä tapauksia. Kamun tyttö ei taas oikein tykänny pienenä mut nyt jo onnistuu sielläkin :)
  Kyllä se varmasti helpottaa kun ikää tulee ja sitten on helpompaa liikkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Laivalle menosta ollaan myös haaveiltu, mutta ehkäpä sitten vuoden vaihteen jälkeen. Neiti tulee nyt 20pv. 3 kk, että hieman kyllä tarvii vielä odotella... mutta aika menee kyllä niin nopeesti!

   Poista