torstai 13. marraskuuta 2014

Virkatut töppöset

Koko viikko menty aika kehnoilla yöunilla. On joko valvottu aamuyöstä muutamia tunteja tai herätty kukonlaulun aikaan, huoh... toivottavasti viikonloppu toisi tullessan myös makoisat yöunet koko perheelle. Muutoin on neiti ollut hyväntuulinen ja vatsavaivatkin on jo helpottaneet. Pikku hiljaa opetellaan uusia taitoja ja ykskaks ne jo osataankin seuraavana aamuna. Ihana seurata vierestä toisen kehitystä ja kuinka sitä odottaakaan, että mitä me osataan jo ensi viikolla. Nyt hymyillään ja vähän jo naureskellaan, kannatellaan hienosti jo niskaa ja pikku hiljaa tartutaan esineisiin (äidin hiuksiin) sekä opetellaan kääntymisen saloja,

Täällä tehdään myös jo jouluvalmisteluja. Yksi iso tähti on tullut valaisemaan olkkarin ikkunaa ja etupihan puun valot on kytketty pistokkeeseen... ja on muuten kestävät valot, ne on nyt kolme vuotta olleet tuossa puussa ympäri vuoden pois niitä ottamatta.

Anoppi yllätti meidän neidin ihanilla töppösillä, näistä ollaan haaveiltu mutta mun kädentaidot ei edes tälläisten tekoon riitä.


Mitä tykkäätte?

Viikonloppu, posse ja toivottavasti hyvät unet...
Here i come! ♥

! huomenna arvonnan voittaja tiedossa, vielä siis ehtii mukaan tästä !

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat 😊😊 niin suloiset 💟

  Mukavaa viikonloppua 😊

  VastaaPoista
 2. Sikasiistit pallero-converset! Hienoimmat vauvatöppöset, mitä olen koskaan nähnyt :-)

  VastaaPoista
 3. Voi suloisuus, kyllä osaakin olla söpöt pikkutöppöset ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat tossut <3 makoisia unia toivotellen sinne :)

  VastaaPoista