torstai 31. maaliskuuta 2016

Kohti viikonloppua

Mitä kelejä ollut nyt pari päivää, ihanaa! kevät on niin mahtavaa aikaa. Sitä herää pikkuhiljaa itsekkin talvihorroksesta. Kyllä se aurinko vaan piristää. Pian jo pääsee kuopsuttamaan pihalle. Aiemmassa rivitalon pätkässä ei niin ollutkaan pihaa mitä suunnitella. Tässä meillä on vajaa 1000neliötä, ei liikaa ei liian vähää. Tuohon mahtuu hyvin mm. keinua, leikkimökkiä, kesähuonetta ja varastoa. Kyllä hikee pukkaa kun mies toteuttaa näistä ainakin osan kesällä ;D Ei se vielä tiedäkkään mitä kaikkea olen sen päänmenoksi keksinyt.


Kirppulöytöjä taas facesta. Ikkunanpokaa joihin en vaan kyllästy ja pari puista
kynttilänjalkaa, 10e.

 Talon alkuperäiset ovet muuten päätettiin jättää, ei noita raaski valkoiseksi maalata. Kunto on vielä erinomainen.

Minkälaisia viikonloppu suunnitelmia?

6 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia <3 Oletko muuten tehnyt tuon maton juhannusruusun mallilla?
  Mies lähtee tyttären kanssa Kemoralle "luistelemaan". Itse jään pienten lasten kanssa kotiin, ohjelmassa on konserttia ja synttäreitä. Sunnuntaina laitellaan (jos aurinko paistaa) sisäpihalle puutarhakalusteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut tuon maton uutena kirpprilta. On tehty juhannusruusu malilla. Oi ihanaa kun saa pikku hiljaa alkaa laittamaan pihaa ja kalusteita ulos :) Kivalle kuulosti teidän suunnitelmat, toivottavasti oli onnistunut viikonloppu <3

   Poista
 2. Ihania ihania kuvia :) kevättä kovasti pilkottaa :)

  Vapaa viikonloppu ja yhdessä oloa tiedossa :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis makkari sulla ja noita ihania virkattuja mattoja, joita itsekkin rakastan.
  Huomenna siivotaan, käydään kaupassa ja siivotaan jo vähän pihaa. Sunnuntaina vaan ollaan ja ainakin osa lapsista tulee käymään.
  Hyvää viikonloppua sinnekkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mekin leikeltiin viikonloppuna puskia ja haravoitiin. Pihakalusteet on tuossa katoksen alla ollut muutosta saakka. Jospa tulevana vkonloppuna vähän siivoilisi terassia :)

   Poista