tiistai 26. huhtikuuta 2016

Käytävän seinien uusi väritys

Pari postausta aiemmin etsin meidän ylkkärin seinille piristystä. Mietin tuonne Tikkurilan sävyä laasti, mutta se väri päätyikin lopulta meidän käytäväseinille. Ylkkäri on edelleen vailla sitä jotain, mikä on mietinnässä.

Käytäväseinät sudin yhdessä illassa ja lopputulokseen olen hyvin tyytyväinen! Ainot, että valkoisina seinät eivät näyttäneet niin tyhjille, mutta nyt harmaana ne kaipaa lisää tauluja tms. Valkoiset paneelit tulee mielestäni kauniisti tuosta esille.

Kodin kesäprojektit on selvillä! :) 

-Me ostettiin iso kasa vanhoja ikkunoita kesä,-/kasvihuonetta varten, vielä olisi haussa vanhoja tiilejä lattiamateriaaleiksi. Jos tiilejä en löydä mistään edullisesti, niin lattia tulee olemaan raakalautaa.
-Ulos tulee neidille keinut sekä hiekkalaatikko
-Pihaa tullaan laittamaan myös muuten kesää kohden. Ihmetellään ja katsellaan mitä kaikkea penkoista nousee. Vanhalla asukkaalla on ollut täällä runsaasti istutuksia
-Wc:n tiiliseinät kaivetaan esille, ainakin osittain

Nyt pitäisi kylvöä osa hyötykasvien siemenistä. Viime kesänä tuli ainakin kivasti ruohosipulia, persiljaa ja salaattia. Herneet laitoin liian myöhään, ei ehditty niistä antimista nauttia paljoankaan.


Kevät terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti