keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Sohvalla

Meidän sohva on yksi murheenkryyni. Oon tykännyt kovasti Ikean Ektorp sohvasta. Varsinkin lapsi ja lemmikkitaloudessa pestävät päälliset on ihan must-juttu! Tämä on just sellanen ihana löhösohva, jossa on mukava kölliä ja katsella leffoja. Tämä harmaa väri alkaa vaan olemaan liian synkkä näin keväällä. Oonkin alannut haaveileen valkoisista vaihtopäällisistä. Onkohan ne kuinka laadukkaat, onko jollain? Nämä harmaat päälliset meni meillä vuodessa nukkaisiksi, ei onneksi näy kuvassa ;D onhan ne toki kovalla kulutuksellakin meillä.

Tässä kuvassa näkyy muuten myös pieni pilkistys meidän uudesta eteiskäytävän väristä. Otin ja sudin eilen Tikkurilan sävyllä laasti.
 


 Palaan paremmin kuvin tuohon uuteen eteisen ja käytävän ilmeeseen piakkoin. Nyt taas paistelee aurinko, ei onneksi tuu taivaalta mitään epämääräistä räntää/lunta. Oli kyllä karmeet keli pari päivää, hurrr!! 


Ihanaa loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Meillä on nojatuolissa valkoinen päällinen ja se ei ainakaan ole mennyt miksikään. Pestäkään ei tarvinnut kuin muutaman kerran kun pidän aina jotain vilttiä siinä. Meillä kuitenkin syödään olkkarissa ja koirakin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Nuo valkoiset päälliset kyllä houkuttaisi kesäksi. Me ollaan myös pidetty tässä välillä vilttiä tms. kun koirat tässä peuhaa :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja yksityiskohtia. Meillä on Ikean divaanissa valkoinen päällinen, mutta se on tosi vähällä käytöllä, en ole edes vielä pessyt kertaakaan, niin etten osaa sanoa miten se käyttäytyy.
  Hyvää torstai päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä neiti syö usein iltapuuronkin sohvalla, että meillä ei kovin pitkään säilyisi varmaan valkoisena, ennen kun olisi jo pesun tarpeessa. Suojaus jollain viltillä olisi varmasti pakollista meillä. Sulla on hyvin säilynyt, jos ei ole vielä edes tarvinut koneeseen heittää.

   Poista
 3. Tuo harmaan sävy on Ektorpissa aivan ihana! :-)

  Meillä on nyt valkoinen Ektorp vanhemmillani säilössä. Mustavalkoisten kissojen kanssa aloin väsymään siihen karvan määrään. Ektorp on kyllä muuten niin ihana sohva :-)

  Iloista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin tuohon harmaaseen silloin itsekkin, mutta oli kyllä pettymys kun nukkaantui nopeasti :( Oi... niimpä muuten. Meidän kaksi koiraa ja ne mustat karvat valkoisessa sohvassa. Kuvittelisin kankaan vielä olevan juuri sellaista, mikä imaisee itseensä kaikki karvat syöveriinsä.

   Poista
 4. Kivoja kuvia :) mä niin haaveilen tuosta ektorpista kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia. On kyllä ihana löhösohva :D välillä kaipaisi hieman ryhdikkäämpääkin ;D

   Poista
 5. Kyllä valkoiset päälliset ihan kestävät on, mutta niiden pesu on eri. Toki riippuu varmaan käyttäjistä! Itse ku olin aluksi sitä mieltä että kaunista sohvaa ei peitteillä peitetä ja sen näköiseksi se menikin ja nyt peitetään niitä jälkiä, jotka ei edes pesussa lähtenyt! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( voih, oliskohan meidän sohvalla sama kohtalo. No onneksi on sohva johon voi uusia helposti päälliset, toki ei halpaa sekään. Edullisempaa kuitenkin huomattavasti kun uuden sohvan osto :)

   Poista
 6. Kyllä pesukone hoitaa, jos jotain tahroja tulee :)
  Meillä on valkoiset sohvat, mutta ne on nahkaa, joten se on vähäsen eri juttu. Mutta kyllä liputan valkoisen sohvan puolesta, JOS tykkää semmosesta!

  Aurinkoista kevätviikkoa teille.
  Kohta se kesä sieltä puskee päälle, pakko uskoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä tulee, uskotaan! kesä siis :) valkoiset nahkasohvat on varmasti upeat!

   Poista