maanantai 25. huhtikuuta 2011

Laura Ashley intoilua

Heippa ihanaiset!
Millasissa merkeissä pääsiäinen on teillä sujunut? Me ollaan avokin kanssa kierrelty sukuloimassa ja vietetty ihan kahden keskistä laatuaikaakin :) tehty kera karvakuonojen pitkiä metsälenkkejä ja nautittu näistä mahtavista keleistä, joita lomapäiville on suotu. Huomenna onkin sitten paluu "normaaliin" arkeen. 2 pv työharjoittelua ja meikäläinen suuntaa perjantaina kohti koulun päättäjäisiä. Varattuna luokalle oma kabinetti ihanasta ruokapaikasta, josta saa mitä herkullisinta ruokaa ja sen jälkeen taitaapi kutsua tanssilattiat tai karaokebaarit :) Tällä kertaa ajattelin majoittua hotelliin 1 yöksi, en kehtaa jatkuvasti majailla koulukavereiden luona.

Selailin netistä Laura Ashleyn vaikoimia ja löysin ihania inspiraatiokuvia, nämä ovat kaikki niin ihanan keväisiä <3 mitä te pidätte Laura Ashleyn tuotteista? Taitaa itellä kuitenkin Riviera Maison viedä ykköstilan!

 
 
Muistutuksena! 
arvon blogissani palkinnon kun 30 lukijaa tulee täyteen.

5 kommenttia:

 1. Mä en yleensä tykkää yhtään Asleysta, mutta tuo eka hempukka pinkkihän oli aivan ihana! Vautsi vau.

  VastaaPoista
 2. On näissä ihana tunnelma! Mussa asuu pieni Laura Ashley-fani, ja oon aina sanonut että sitä tyyliä varten pitäisikin olla mökki!
  Just oon päässyt reissun päältä omalle sohvalle ja blogit läpi heti tietenkin! Ihana "helle"pääsiäinen oli!

  VastaaPoista
 3. Minä en ole Laura Ashleyyn juuri perehtynyt, mutta näiden kuvien perusteella voisin sanoa, että on vähän liian kirkkaat värit. Tosin tuo pinkki on ihan kaunis:)

  VastaaPoista
 4. Vau, mä tykkään näistä tosi paljon! Varsinkin kaikki punasävyiset ovat tosi kauniita. Ihania inspiraatiokuvia! -Lisa

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! :)nuo punasävyt miellyttää myös mun silmää ja tuo pinnki tapetti on mielestäni tosi kaunis.

  VastaaPoista