tiistai 17. toukokuuta 2011

Kesäterasseja ja istutuksia

Hei taas pitkästä aikaa!
Tässä on ollut pieni tauko tuon Kiran terveydentilan takia. Nyt mennään neidin kanssa päivä kerrallaan ja ihan neidin voinnin mukaan. Tällä hetkellä päällä jatkuva kortisonilääkitys ja mahdollisuus olisi ollut myös alata syöttämään leukeran nimistä solumyrkkyä, mutta se päätettiin jättää syöttämättä. Noita solumyrkkyjä kun ei ole koirilla kauheasti tutkittu ja niillä saisi maksimissaan lisää sen 12 kk. mielestäni se on vaan sen asian siirtämistä, mikä kuitenkin tulee eteen jossain vaiheessa. Solumyrkkyjä syöttäessä pitäisi myös olla erittäin tarkka ulosteiden ja muiden eritteiden keräämisessä ym... tällä hetkellä neiti on melko pirteä, ruoka ja leikki maittaa. Tosin kyllä huomaa esim. hetken leikin jälkeen, että neiti väsähtää nopeasti. Sitten otetaan taas pienet nokoset ja jaksaa taas hetken seurailla mamin puuhasteluja :)

Muuttokin lähestyy vauhdilla :) yhden muuttolaatikon olen vasta saanut pakattua, eli näiden puuhasteluiden kanssa tulee melko kiire! onneks tässä on vielä muutama vaparikin tällä viikolla, ehtii sitten puuhastella pakkailun parissa. Sunnuntaina vuokralaiset muuttavat pois ja ensi viikon alusta olisi tarkoitus meidän muuttaa sisään. Millään en malltaisi odottaa pientä remppailua ja puuhasteluja... odotan niin innolla, että saan upottaa käteni puutarhan kukkapenkkeihin :)

Inspistä hain hieman netistä...

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!  edelleen muistuttelen, että ARVONTA käynnistyy kun 30 lukijaa tulee täyteen!

8 kommenttia:

 1. Ihania inspiskuvia=)Ikävä oli kuulla tuosta koirulisi sairaudesta,toivotaan,että teillä on vielä monta mukavaa hetkeä edessä!
  Muutto varmasti piristää mieltä,ihanaa,kun pääsee uutta kotia sisustamaan ja puutarhaan mylläämään=)
  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Edelleen toivottelen voimia<3 Onneksi sinulla on jotain mukavaakin mietittävää, pääset sisustelemaan ja upottamaan sormesi multaan:) Olipa kerta kaikkiaan ihania inspiraatiokuvia! Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten ikäviä uutisia tuolla alemmassa postauksessa, mutta hieno kuulla, että Kira voi hyvin tällä hetkellä! Meilläkin on muuten ihan samanmoinen koiruus kotosalla ja kymmenen vuotta täytti jo vanha ruova tuossa toukokuussa!

  Jep, inspiskuvia tarvitaan ja nämä tulivat kyllä niin hyvään saumaan, meillä kun kököttää kamala perävaunu keskellä pihaa, vaikkakin on kyllä hyödyllinen sellainen!!! Risuja täyteen taas tarttisi saada kärry!! Ei vain oikein nyt jaksaisi!!!

  VastaaPoista
 4. Kirsi,
  muutto kyllä piristää mieltä. Tänään kävimme ihmettelemässä paikan päällä ja paljon hommiahan siellä on tulossa takapihan ja etupihan osalta! mutta mukavaahan tuollainen pieni puurtaminen on ainakin omasta mielestä, sitten kun näkee aikaan saannoksen. Millään malta odottaa :)

  Syysunelma,
  Kiitos tsemppauksesta <3 juu on tässä nyt onneksi tulossa tämän muuton osalta kaiken moista pientä ja isompaa tekemistä, koko aikaa tarvii surkutella :) Neitikin tällä hetkellä kuitenkin vielä ihan pirteenä. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  Sanna-Riikka,
  Oi, rotikat on niin ihania <3 <3 sovittu on jo aiemmin, että sitten kun aika Kirasta jättää niin uusi samanlainen on tulossa taloon :) teillä on rouva myös jo kiitettävässä iässä, rapsuja sinne! Tsemppiä pihahommiin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania inpiskuvia! Mukava että pääsette muuttamaan ja sisustamaan kotia! Ja hyvä kuulla Kiran voinnista, jaksuja teille ♥

  VastaaPoista
 6. Johanna,
  kiitoksia <3 turha sitä tulevaa on surkutella, nautitaan nyt näistä hetkistä mitkä on nyt! Pää täynnä ideoita "uuteen" kotiin, kunhan pääsen toteuttamaan niitä :)

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla että Kira voi tällä hetkellä hyvin ja voitte tehdä kaikkea kivaa yhdessä!

  Ihania inspiskuvia olet koonnut postaukseesi!

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Susanne,
  Juu kyllä Kira vielä jaksaa peuhata :) ollaan yritetty nauttia ja käyty metsälenkeillä, mökillä jne jne... <3

  Mukavaa viikonjatkoa myös sulle!

  VastaaPoista