maanantai 30. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Hei taas,
muutama päivä taas vierähtänyt viimeisestä postauksesta. Pikku hiljaa ollaan kotiuduttu ja alotettu jo monta projektia tälle kesälle, jos jonkun niistä saisi valmiiksikin? :) etuoven edestä poistettiin talon jätelavalle puurallit ja tilalle mietitään nyt lisää nurmikkoa etuoven eteen, soraa, laattaa tai koristekiveä... saa nähdä mitä siihen lopulta tulee. Nyt joudutaan myös käydä suihkussa muutaman päivän ajan sukulaisilla, koska uusitaan hieman klinkkereiden saumoja suihkutilaan. AArrgg, aika rasittavaa käydä muualla peseytymässä! keskiviikkona pääsee taas vihdoin omaan suihkuun ja saunaan <3

Takapihalle en vielä oo uskaltanut istuttaa kukkapenkkeihin mitään, koska ensiksi pitäisi häätää ne sadat etanat mitä meidän takapihalla on. Sitäkin enemmän olen istutellut kukkia ruukkuihin. Tikapuut, jotka koristivat aiemmin olohuonetta jouduin tilanpuutteen takia siirtämään takapihalle ja askelmille laitoin erilaisia ruukkuja joihin istutin orvokkeja ja muita kukkia.
Kirasta sen verran, että neiti alkaa olla aika väsynyt päivittäin. Jaksaa kyllä lähteä pienille lenkeille , palloakin vähän suussa kuljetella ja syö hyvin... kuitenkin huomaa, että neiti väsähtää hyvin nopeasti! myös takajaloissa oon alkanut huomaamaan heikkoutta. Tänään huomasin, että nyt on jo neidillä vähän virtsankarkailuakin :( Varmasti pian tulee se aika, että joutuu päästämään neidin vihreämmille laidun maille.


Palaillaan taas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti