keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Oma koti kullan kallis!

Heippa pitkästä aikaa!
no nyt on muuttohommat takana. Olin ahkerana ja purkasin kaiken mahdollisen paikoilleen 1 päivän aikana, avokki oli vatsataudissa joten yksikseni sain melkeinpä puurtaa. Etukäteen stressattiin sitä, että mitenkä tänne kaikkine tavaroineen mahdutaan, kun edellinen asunto oli 3 h+k ja n. 15 neliötä suurempi mitä tämä. Noh, ihan hyvinhän me lopulta tänne sovittiin :) muutama kaluste menee kirpparille, mutta muutoin kaikki tavarat paikoillaan. Lisätila ei olis kyllä pahitteeksi, mutta oma on aina oma. Plussana täällä on sitten tuo sauna ja takapiha <3 Viikonloppuna olis vielä siivous vanhassa asunnossa ja sen jälkeen saa rauhottua. Muutettiinkin sopivasti, kun eilen oli sitten talon talkoot :) ihan yleistä pihahommaa ja oman edustan laittoa. Sainhan mä sitten ruohot leikattua edestä ja takaa ainakin. Tänään öljysin puutarhakalusteita ja meinasin vetää pinotexit terassilauteillekkin, mutta  näytti niin uhkaavasti siltä että pian tulee taivaan täydeltä vettä... no eihän sitä nyt sit tulekkaan, mutta nyt alkoi laiskottamaan :D ehkä mä hoidan ne sitten viikonloppuna. Olishan täällä pienempää ja isompaa hommaa edessä. Takapihan laittoa, terassilauteiden maalaamista, kukkia pitäis istuttaa, makkarin tapetointia, tuulikaapin lattialaattojen vaihtoa ja maalausta, kylppäri remppaa jne jne... loputon lista. Nyt lähiaikoina vaihdetaan makkariin tapetit, kunhan löydetään mieluinen. Kylppäriremppaa ehkä ensi kesänä luvassa. Vielä on sisustelu kesken, mutta ainakin tuo kuvissa näkyvä iso peili tulee koristamaan olohuoneen maitokahvin väriselle seinälle divaanin yläpuolelle.

Tässä alkuun muutama kuva makkarista. Tapetit on menossa piakkoin vaihtoon ja tuohon sängyn päälle ajattelin ikkunan pokat hankkia koristamaan. Vähän on pimeitä kuvia, uuden kameran hankinta olis edessä.


Palaillaan parempien kuvatusten kanssa myöhemmin :)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa, oma on aina oma! Onnea! :)
  Remppa ja sisutusintoa sinne sitten roppakaupalla :)

  VastaaPoista
 2. Juu remppaintoa löytyy, kunhan tili tulee ;D

  VastaaPoista
 3. Wau, on teillä muuto sujunu sutjakasti, reipas tyttö sanon minä!

  VastaaPoista
 4. Sinähän olet siellä heilunut ihan kympillä,kun paikat on jo kunnossa=O Tosi mukavalta näyttää!
  Puuhakasta ja toivottavasti aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Minna,
  juu ahkerana olen ollut muuton suhteen! en kestä, jos paikat on epäjärjestyksessä ja kun on pieni asunto, niin pahvilaatikoita ja jätesäkkejä on hankala piilottaa näkyviltä :)

  Kirsi,
  pikku hiljaa tästä taas laitellaan paikkoja järjestykseen ja kuntoon. Taas on suunnitteilla vaikka mitä uusia hankintoja :) aurinkoista loppuviikkoa sinnekkin.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin!
  Tosi kauniille näyttää makuuhuoneessanne!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Onnea omaan kotiin :) Tosi kivan näköistä. Remppatsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Susanne,
  Kiitoksia! pikku hiljaa laitetaan kotia kuntoon. Mukavaa viikonjatkoa myös sinulle :)

  Hanna,
  Kiitti! vielä hieman vaiheessa, mutta tässä ajan kanssa laitetaan. Pikku hiljaa hyvä tulee :)

  Johanna,
  Kiitos! remppatsemppiä puhkutaan jo, kunhan ensin saa budjetin kasaan. Paljon olis hankitoja tulossa.

  VastaaPoista