lauantai 7. toukokuuta 2011

Tunnustus

Huomenta!
Sain Hotel de Teddyn Pämiltä kivan tunnustuksen, kiitos Päm! :) Joskus aikaisemminkin muistan tehneeni jonkun vastaavaan.

1. Olen hirmu kova stressaaja! ajattelen liikaa turhia asioita ja otan kaikesta paineita itselleni. Mun pitäisi aina suoriutua kaikesta kiitettävästi ja vaikka mikään asia ei oikeasti olisi huonosti, niin jostain niitä ongelmia pitää aina yrittää keksiä. Olen yrittänyt nyt pikku hiljaa päästä irti tälläisestä liiallisesta stressaamisesta, mutta se ei ole niin helppoa.

2. Pelkään pimeää, enkä halua nukkua ikinä täysin pimeässä. Mielikuvitukseni on liian vilkas säkkipimeyteen. Mökilläkin jos pitää yöllä esim. vessaan, niin otan jonkun mukaan turvaksi tai lähden kera monen taskulampun :D

3. Pelkään myös ukkosta. Silloin haluan olla sisätiloissa tai autossa. Kotona vedän verhot ja sälekaihtimet ikkunoiden eteen ja piiloudun kauas ikkunoista :D

4. Olen huono pitämään salaisuuksia. Viime aikoina olen ehkä oppinut pitämään suuni kiinni vähän paremmin. Säilytin mm. 2 pv salaisuuden, kun siskoni ja hänen mies meni maistraatissa naimisiin. Ei ollut helppoa olla kertomatta muulle perheelle eteenpäin.

5. Asiat joista en kesässä pidä on ötökät, kääk! hyttyset, punkit, paarmat, ampiaiset, mehiläiset ja ne jumalattoman suuret sudenkorennot!! ne jos jotkut saa mut kiljahtelemaan.

6. Pienenä kuvittelin, että jos ottaa oikein kovat vauhdit ja juoksee lujaa, niin voi nousta ilmaan ja lentää. Tulikohan kokeiltua muutamia kertoja? :D

7. Mulla on taipumusta tuhlailuun, vaikka ei oikeesti olisi varaakaan ostaa niin mähän ostan. Syön sitten vaikka huonommin sen ajan kun on tarve.

8. En voisi elää ilman eläimiä. Ne antaa niin hurjan paljon lisää sisältöä elämään. Mä olen jo pienenä päättänyt, että mulla tulee aina olemaan 2 kpl koiria.


Nakataanpas eteenpäin tunnustus seuraaville uusille blogituttaville :

Powder Room
Oman kodin onnea
Tää ois tän koti


Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Oi, kiitos paljon ihanasta tunnustuksesta!<3 En siitä nyt postaa blogiini, kun juuri tein samanlaisen, mutta kätken tunnusuksen sydämeeni kuitenkin:) Ihania tunnustuksia, noista suurin osa voisi olla myös minun kynästäni!:)Itse asiassa vain nro 4 ei päde minuun, kaikki muut kyllä!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitän ja niiata niksautan,pistetään tunnustukset mietintämyssyyn=)

    VastaaPoista