tiistai 9. elokuuta 2011

Kyläilemässä siskolla

Hei taas kaikille!
Tajusinpa tuossa äsken itsekkin, että mähän oon ollut ihan älyttömän ahkera blogini suhteen taas viime aikoina. Nyt antaa muukin elämä hieman myöten, kun teen osa-päiväisesti töitä tällä hetkellä. Tuunailtiin tuossa avokin kanssa uusi bannerikin mulle, mä ideoin ja avokki toteutti... oon itse ainakin todella tyytyväinen!

Tällä hetkellä olen kyläilemässä siskon luona toisella paikkakunnalla. Siskon ja hänen miehensä tontti on aivan älyttömän ihana muutamine pienine lampineen. Tarkotus olisi siskon mukaan rakentaa myös tontille mahd. ensikesänä pihasaunaa <3 Tällä hetkellä siskoani työllistää pieni pari kuukautinen poitsuli, joten käski sanomaan että rikkaruohot on nyppimättä :D

Omalta pihamaalta saa mansikat, herneet, salaatit ja muut tykötarpeet. Isellekkin poimin matkaevääksi herneitä mukaan :) tässä muutamia kuvatuksia pihamaalta.
Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Uusi bannerisi on hieno! Mä olen niin surkea näiden kaikenmaailman jutskien kanssa, ihan perusjutuilla mennään..hih ;) Kiva että sun avokki osaa ja vieläpä vaivautuu auttamaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa :) hieno bannerihan sinullakin on! avokki on huono ideoimaan, mutta sitäkin etevämpi käyttämään suunnitteluohjelmia. Onhan se ihana <3

    VastaaPoista