tiistai 16. elokuuta 2011

Syysiltojen hämärtyessä

Eilinen ilta oli kyllä jo niin syksyinen. Takapihalla yritin ottaa tunnelmakuvia, kun sade yllätti... ihanan piristävä syyssade. Istuskelin aurinkovarjon alla kynttilän valossa kuunnellen sateen rapinaa <3 Haaveilin myös kiepauttavani ledivalot auringonvarjon ns. tankoon, mutta sainkin valot jo hajotettua ennen kun sain niitä pihalle asti.. ne on niin älyttömän herkät jos ne vähän johonkin osuu.

Huomenna onkin paluu töihin taas 3 päiväksi, siitä jatkuu taas sitten 4 pv lomalla :) rankkaa on! no työ on kyllä sen verran vaativaa, että ihan hyvä näin. Rahaahan se tietää vaan vähemmän, mutta tällä hetkellä työpaikalla ei ole tarvetta kokopäiväselle työntekijälle. Saan ainakin jalkani oven väliin ja toivon, että tilanne tulee jossain vaiheessa muuttumaan niin, että tarvetta olisi saada työntekijä useammalle päivälle.

Ensimmäiset krysanteemitkin on jo löytäneet tiensä tänne :)


Ihanaa päivän jatkoa ihanaiset!

2 kommenttia:

  1. Hämärät syysillat ovat tosi nautinnollisia alkuun , nautitaan :)
    Riitta Kotipurosta

    VastaaPoista
  2. Riitta,
    naaatitaan naaatitaan :) alkaahan ne kieltämättä jossain vaiheessa kyllästyttämään, kun on harmaata ja sateista... mutta alkoihan nuo kesähelteetkin jo väsyttämään. Kutakin aikansa :D

    VastaaPoista