tiistai 23. elokuuta 2011

Vapaapäivä

Aamusta menin heti tapaamaan ystävääni kaupunkiin. Poikkesin Tiimarissa, kun kaikki on niin nyt hehkutellut niitä tähtityynyjä :) enpäs ostanutkaan loppujen lopuksi niitä, vaan toisenlaisia koristetyynyliinoja. Totesin kotona niitä sovittaessa muuhun ympäristöön, että nyt tais tulla vikaostos.... edustavat jotain ihan muuta tyyliä mitä muu sisustus on. Taitaapa mennä heti kaupan jollekki muulle... jos en sitten keksi jotain. Löysin kuitenkin Tiimarista 2kpl ihania lasisia purnukoita, toinen löysi paikan ns. eteisen  lipaston päältä ja toinen meni keittiöön.


Ihastuin tuohon tyynyn väriin, vaikka alunperin oli tarkoitus hankkia luumun väria kotiin. Ehkäpä sitä sitten vielä myöhemmin.

Haaveilen kovasti, että me saataisiin alotettua joku remppaprojekti talveksi. Tapetit makkarista olisi ainakin menossa vaihtoon, samoin lattia ja mahd. pikku vessaan pientä fixausta. Melko pienellä budjetilla pitäisi ne yrittää kaikki tehdä. Tällä hetkellä lattian vaihto on ainakin vielä mahdottomuus, kun Carmen ei ole aivan vielä täysin sisäsiisti... meikäläiselle alkaa jo riittää pissojen ja kakkojen siivoilut, joka päivä saa heilua imurin ja mopin varressa, huoh :/

Mukavaa tiistai päivän jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia!
  Tiimarista löytää kaikkea kivaa. Minulla on samanlainen lasinen purnukka kuin ostamasi. Säilytän kylpyhuoneessa vanutyynyjä siinä.

  Täälläkin olisi monenlaista pientä remonttiprojektia suunnitteilla. Kunhan vain saisi aloitettua ne. Miten se aloittaminen onkin aina niin vaikeaa.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Miulla sama juttu kuin Susannella, kylppärissä samanlaiset lasipurnukat missä säilyy vanulaput ja -tikut. Noi purkit sopii kyllä mihin tahansa piensäilytykseen... vaikka karkkeja säilyttäis, tosin meillä ne ei säily kuin lukkojen takana :)
  Tiimarista tosiaan löytää nykyään tosi kivoja juttuja, ja varsinkin jos jaksaa kaivella niitä alehyllyjä saattaa tehdä vielä edullisempia löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiertelen usein Tiimarissa, juuri kippoja ja muuta.
  Meillä alkaakin juuri koiran aiheuttama remppa, eteisen revittyjen tapettien tilalle uutta :)

  VastaaPoista
 4. Susanne,
  Olin jo aiemminkin kattellut Tiimarin mainoslehdestä noita purnukoita, nyt vasta sain aikaseksi ostaa kun menin Tiimariin kiertelemään. Ja kuinka edullisia <3

  Mä mielelläni alottaisin vaikka remppaamisen heti, mutta tuo riiviö hieman vielä rajottaa tekemisiä... hiljaa hyvä tulee :)

  Tups,
  Kyllähän noissa voi tosiaan säilöä vaikka mitä, taivas rajana ideoille! yritin muuten penkoa Tiimarin alehyllyjä, nyt en bongannut mitään.. höh. Ens kerralla sitte :)

  Johanna,
  Täälläkin tuntuu vaan remppaprojenkti lista kasvavan tän koiran myötä :D jaksuja remppailuun <3

  VastaaPoista
 5. Oih,teillä on kaunista!<3 <3

  Niin tuttua tuo pissojen ja kakkojen siivoaminen tässä parin viimeisen viikon aikana!;) matotkin piti käydä ihan mattolaiturilla pesemässä!! Ihan vielä en uskalla niitä lattialle laittaa! ;D Parempaan suuntaan ollaan kyllä menossa, kun tässä lähipäivinä koiruus on mennyt ulkoovelle istumaan kun tulee hätä. Mutta ainahan me ei sitä hoksata,kun ei hauku, niin lorottaa tehdä pisut eteiseen!!!No eiköhän se tästä!

  Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Sarppa,
  kiitos:) joo eiköhän tää tästä näiden koirulien kanssa. Tänään oli kyllä hermoromahdus taas niin lähellä kun tulin kotiin väseneenä töistä. Ihania yllätyksiä oli Carmen taas järjestänyt! tuholainen ja ihme kun on itse kunnossa! lasia, mustekasetteja, kynttilänjämiä ja pissaa tietty lattioilla :/

  VastaaPoista