maanantai 15. elokuuta 2011

Shoppailuja

voi voi... nyt pitää vähän alata himmailemaan näiden ostoksien kanssa :) ehkä jollain muillakin on sama "ongelma"? Vaikka mitään ei tarvis ja kaikkea löytyy, niin vaan hyvän mielen takia on jotain saatava! itse oon myös huomannut, että välttämättä ostamisesta tai uusien tavaroiden omistamisestakaan ei saa enää mitään tyydytystä, pitää varmaan yrittää pitää hieman taukoa, niin tauon jälkeen taas siitäkin riittää iloa ;)

Makuuhuoneeseen kaipaan hieman uutta ilmettä ja sitähän tulee kertaheitolla, kunhan saamme talvella aikaiseksi vaihtaa tapetit... nyt vaan odotellaan, että tuo pikku riiviö hieman kasvaa pois järsimisvaiheesta ja tuholaisen ruumiista :D nyt kuitenkin edes jollain pienellä kostilla ajattelin vaihtaa ilmettä. Eli uudet tyynyt ja myöhemmin olis myös tarkoitus uusia päiväpeitto + torkkupeitto. Noissa tyynyissä on myös kääntöpuoli, jossa tähtiä.


Keittiöön uusia keittiöpyyhkeitä. Myös keittiön tapetti on alkanut kyllästyttämään meitä. Saas nähdä koska sekin menee vaihtoon. Tuon laittamiseen kun menee ehkä muutama tunti, joten vaihdosta voi olla luvassa melko piankin.

Ja vähän muutakin sälää
Tää taitaa keskittyä loppupäiväksi kaapin siivous projektiin.


Palailemme taas myöhemmin!

7 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit tyynyt!:) Minä tuossa kesällä totesin, rahapussiin kurkistettuani, että taitaa olla parempi hiukan hillitä hetkeksi ostoksia. Nyt täytyy myöntää, että kauppoihin alkaa tulla ihania syksyjuttuja, joten tekisi mieli jo lopettaa tämä hillitseminen;)

  VastaaPoista
 2. Syysunelma/Heidi,
  Mä olen aina ollut valitettavan huono säästämään, teen ostoksia hetken mielijohteestakin joskus ;) Itse oon nyt viime aikoina yrittänyt hankkiutua kaikesta ylimääräisestä tavarasta eroon ja laittanut kiertoon. Niistä saaduilla rahoilla on taas kiva ostaa tilalle uutta :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania ostoksia!! Sulla on kyllä tosi paljon sama maku kun mulla ;)!! Meillä on kans noita puulaatikoita kolmin kappalein ;D

  VastaaPoista
 4. Mimma86,
  Juu oon itekkin kattellut, että aika lailla meidän maut kohtaa ;) Ite ostin nyt ainakin ensin vaan tuon 1 puulaatikon, katotaas pitääkö vielä palata hakeen muutama, näitä oli kolmea eri kokoakin.

  Kävin just ihastelees taas sun blogia :)

  VastaaPoista
 5. Kiva <3! Joo meillä on just ne kaikki kolme, tosi käteviä ;D!

  VastaaPoista
 6. Ihania ostoksia!
  Minäkin täällä uutta ilmettä makuuhuoneeseen suunnittelen. Tekstiileilläkin saa jo kivasti uudistusta.
  Kaappien siivousta olisi täälläkin suunnitelmissa:)

  VastaaPoista
 7. Susanne,
  Tekstiileillä saa kyllä tosiaan jo melko suurenkin muutoksen aikaan! Syksyä kohti hieman tummempia värejä käyttöön :) kaappikin tuli muuten urakoitua tilavaksi.

  VastaaPoista