maanantai 12. joulukuuta 2011

Blogitauon jälkeen....

Heippa kaikki pitkäääästä aikaa :) vieläköhän täällä ketään käy??

Meikäläinen on palannut blogimaailmaan... viimeisen kuukauden sisäään on mahtunut muutto uuteen kotiin ja sen remppaus on alkanut. Mä olen niin rakastunut uuteen kotiimme <3 alkuun oli hieman haikea fiilis muuttaa ekasta omasta asunnosta pois ja epäili oliko sittenkään tehnyt oikeaa ratkaisua myydessä sen..  mutta heti kun sai omat kalusteet uuteen asuntoon sisään, niin se oli rakkautta <3 tiedättekö tunteen kun uutta asuntoa katsoessanne mietitte, että kaikki paikat kaipaa remppaa ja kun omat kalusteet saa sisään, niin alkaa mietityttäämään, että vaatiiko tuo nyt sittenkään laittoa? :D Niin kävi meille... ainakin makkarin suhteen. Siellä oli suht uusi hyväkuntoinen tehostetapetti ja muut seinät vaalean harmaat, noh se sai jäädä niin. Tällä hetkellä remppa on menossa työhuoneessa ja sen verran voin paljastaa, että sinne on tulossa yksi tehosteseinä tumman harmaalla tuntomaalilla. Seuraavat remppakohteet tulee olemaan keittiö ja rappu, ne varmaan vasta joulun jälkeen. Uuden ilmeen tähän mennessä ovat saaneet olohuone ja wc, johon on vaihdettu wc kalusteet.
Kerroin teille aiemmin, että oma näyttötutkinto olisi pian tarkotus suorittaa. No se on nyt sitten perjantaina!!! KÄÄK!! :/ polvet jo tutisemassa, pelottaa niin etten läpäse sitä mutta yritän pysyä positiivisena.

Nyt mä jatkan tenttaamista näyttöä varten.

Ihanaa keskiviikon jatkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa kuvia, oonkin jo odottanut näitä. Nyt vaan lisää ja lisää ja lisää ja lisää :D

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä uuteen kotiin - ja lisää kuvia äkkiä! Tsemppiä näyttötutkintoon <3

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla ja katella kuulumisia :)
  Onnea uuteen tupaan ja näyttöön kans !

  VastaaPoista
 4. Outi-Hyypiön elämää,
  Lisää lisää lisää ja lisää tulee kunhan saadaan paikat ensin valmiiksi, niin kehtaa esitellä arvon lukijoille:D

  Johanna,
  Kiitos tsemppauksesta <3 pian tulossa....

  KoivukujanRiikka,
  Kiitoksia :) onnea tarvitaan!! toivottavasti kaikki menisi putkeen ja mä säästyisin liialta jännitykseltä, joka voi pilata kaiken!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, kun palasti "linjoille":) Minäkin jään innokkaana odottamaan lisäkuvia!! Aivan ihania jo nuo kaksi kuvaa! Hurjasti tsemppiä näyttöön, hyvin se menee!!

  VastaaPoista
 6. Vielä täällä ollaan kuulolla :)
  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä näyttöön!

  VastaaPoista
 7. Täällä ollaan edelleen! Kiitos hei vielä kommentista meidän keittiörempan osalta *niiaa niksauttaa* :) Ihanaa, että olette päässeet jo kotiutumaan omaan uuteen kotiin. Rempassa menee aina oma aikansa, mutta toki täällä odotellaan malttamattomana kuvia. Mutta no swet, ihan rauhassa ja ajan kanssa. Tsemppiä näyttötutkintoon!

  VastaaPoista
 8. Heidi,
  Linjoilla ollaan jälleen :) palailen viimeistään viikonloppuna uusien kuvatusten kera. Kylläpäs mulle tulee tsemppejä, kiitos!!

  Satu,
  Hyvä ettei olla täysin unholaan jätetty. Kiitos sinnekkin tsempeistä :)

  Salla,
  Ajan kanssa juu remppaillaan, vaikka niin toivoisi että sormia naksauttamalla olisi kaikki valmista :D Kyllähän tuo työhuonekkin valmistunee viikonlopulla. Sisustus sitten varmaan ajan kanssa. Kiitos sinnekkin :)

  VastaaPoista