torstai 22. joulukuuta 2011

Ja kyllä kismittää!!

Voi aarrgg!! kyllä on taas kannattanut remonttia tehdä, turhaan.... Koira pistää kaiken uusiksi niin, että saisi remontoida taas samat paikat uudelleen. Työhuone on maalattu ja listotettu, nyt se näyttää sille että olisi ollut tuollanen monen monta vuotta. Listat on kaavittu piloille, työpöydän jaloista on kaluttu puolet ja jopa valokatkasinkin oli saatu jollain ihmeen konstilla seinästä irti ja kaluttu. Eihän siitä ole kauaakaan, kun tuo riiviö uusi meidän uuden sängynpäädyn. Olen yrittänyt jättää tekemistä, aktivointileluja ja piilotellut maitopurkkeihin napuja jne jne.. on kokeiltu pureskelunesto suihkeet ja muut konstit. Ainot seuraava vaihtoehto on hankkia tuolle häkki, johon sen jättää päiväksi. Olisi ainakin turvallisempaa jopa ihan itseänsä varten. Onko muilla kokemuksia häkeistä? Sama vaihe on käyty lääpi tuon seropikoiran kanssa, joka myös järsi meidän uudet huonekalut n. 3 vuotta sitten, Taas saa yrittää paikkailla kalustepakkelilla ja maalilla.

Alkaa tuntumaan, että kaikki remonttisuunnitelmat pitäisi siirtää ajankohtaan, jolloin tuo tuhoamisvimma loppuu.

Pyydän anteeksi, että tuun purkamaan tänne tuntemuksiani ennen aatonaatoa, mutta kismittää niin kovaa :/Riivöneiti 7 kk.


Palailen huomenissa kivoimmilla aiheilla!

6 kommenttia:

 1. Voi eiii.... niin tuttua. Meillähän Moses on ollut eteiskäytävässä pienestä asti yksin jäädessään, mutta ei siihen ole voinut koskaan mitään jättää tai nätiksi kannattanut laittaa. Myös ne valokatkaisijat on revitty irti...
  Muutama aika sitten ostettiin sellainen kuminen kongi, johon laitan Pedigree tms. hyytelöä koiralle kun jää yksin. Se hyytelö kun ei varsinaisesti tule sieltä pois, vaan sitä saa lipsuttaa tunteja ja aina vaan tule maut ja hajut. Se on ollut meillä hyvä.
  Häkkiä minäkin joskus mietin, mutta en koskaan hennonnut hankkia. Kasvattajamme sanoi että rauhoittaa koiraa se häkki, kun koira kokee että on pienempi alue vahdittavana.
  Kauhee epistola tuli tästä :)

  VastaaPoista
 2. Kongeja löytyy meitiltäkin, mutta miten oo tullut miettineeks tuota hyytelöä sinne. Täytyy kyllä testata toi, kuulostaa sille et se vois kiinnostaa pidempään. Tosin syy miks en oo jättänyt esim. Puruluita on se, että saattais tulla tappelu noiden kahen kesken. Täytyy kyllä oikeesti harkita sitä häkkiä, tuntuis vaan niin kurjalle jättää päiväks sinne.

  VastaaPoista
 3. Oh nou! Meilläkin teki toi pikkunen alkuun vastarintaa vähän, mutta ei kyllä hajottanu huonekaluja tai seiniä/listoja.. Yhdet kengät se söi ja pissaili mihin sattuun :O) Me jouduttiin pitään reppanaa kylppärissä sen aikaa kun oltiin töissä kun ei luotettu pikkuherraan yhtään, olis vaan pitäny osata luottaa, koska nyt se on täällä vapaana valtoimenaan kun ollaan töissä eikä oo tehnyt yhtään mitään, VIELÄ :O) Toivottavasti teilläkin tilanne rauhoittuu pian, viimeistään kun Neiti on vuoden, sillon meilläkin loppu kaikki jekkuilut! Ihanaa Joulunaikaa *<:O)

  VastaaPoista
 4. Minna,
  juu no me ollaan kans rajotettu alue siksi aikaa kun ollaan töissä tai muutoin poissa kotoa. Oven kahvat saa aina kans ottaa pois, kun tuo avaa ovetkin... jopa sisään päin avautuvat xD

  Ihanaa joulunaikaa myös sulle <3

  VastaaPoista
 5. Tiedän tunteeen että häkki hirvittää. Meilläkin oli villakoiramme kanssa ongelmia nuoruusvuosina. Turhaan vaan häkkiä päiväkäyttöön vierastetaan. Kun häkistä tulee tuttu ja turvallinen oma paikka, koira on jopa onnellisempi yksin ollessaan.

  VastaaPoista
 6. Kuullostaa tutulta, meillä oli aina verhot revittynä alas, roskikset levitettynä, hampaiden uhriksi joutui johdot, sängynjalat, pöytä, lipaston nupit... you name it. Suosiolla ostettiin häkki, pieni investointi siihen verrattuna miten paljon joutuu kotona paikkoja korjaamaan! Häkkiin totuteltiin aluksi ruokailemalla aina siellä, nyt siitä on tullut oma paikka, jossa nukkuu päikkäreitä vaikka kotona oltaiskin. Itseasiassa parhaillaan köllii tyytyväisenä siellä omassa punkassaan. :) Äijä on nyt n. 1½ v, eikä kyllä toivoakaan että voisi vieläkään yksin jättää. Häkki on iso pelastus!

  Kyllä koiranpennut on sitten ihania! ;D Tsemit sinne!

  ♥ Leetta

  VastaaPoista