maanantai 19. joulukuuta 2011

Remontin keskeltä...

Hei ihanaiset!
Ensimmäisenä haluan kiittää teitä kaikkia hurjasti mun näyttöön tsemppauksesta. Olin näytön alkuvaiheessa todella hermostunut, mutta kunhan saatiin päivä käyntiin, niin hienosto meni!! eli läpäsin sen :):) meikäläinen oli niiiiin onnellinen ja kaikki tuntui ihan siltä, kun olisi nähnyt toiveunta. Ihanaa se on ohi ja paperit saan sitten pian käteen.

Kotona remppailut on taas edistynyt. Työhuone on maalattu ja osa kalusteista sinne siirrettty ja tänään olisi ohjelmassa listojen laittoa ja vielä kertaalleen ikkunakarmien maalausta. Harkittiin ostavamme työhuoneeseen  musta nahkanojatuoli, mutta se saa vielä odotella sen aikaa, kun tuo ihana höpönassu koiramme rauhottuu. Meinasin katketa liitoksistani viime keskiviikkona kun tulin töistä väsyneenä kotiin.... uusi ihana sängyn pääty oli kaluttu näppärästi, nyt sitten sitäkin on yritetty tuunailla kalustepakkelilla ja kunhan siihen saa jonkun muodon, niin tulee maali päälle. Tuskin siitä entistä saa, mutta edes hieman korjailtua Carmenin huonoa työtulosta :)

En vois millään uskoa, että jouluunkin on enää 4 päivää, ihanaa... saa rauhoittua sitten perheen pariin ja herkkujen ääreen <3 joululahjat käytiin eilen metsästämässä, ne muutamat lahjat mitä sisarusten lapsille ja vanhemmille ostettiin.

Sisko kävi kyläilemässä lauantaina ja toimitti samalla mulle mun tilaamani Partylite somisteen, love it <3 juu ja Riviera Maisonin lamppu on myös kotiutunut meidän ruokapöydän ylle <3Pailaillaan <3

2 kommenttia: