maanantai 27. helmikuuta 2012

Uutta ilmettä

Hei!

Tuunailtiin avokin kanssa eilen blogille uutta ilmettä. Avokin idea ja toteutus <3 mä kyllä pidän toteutuksesta. Muutama viikko vielä uuden työn alkuun. Toivois vaan jo sen alkavan,niin ei tarvis jännitellä liikoja. Samalla pieni "mainos"  en oo ikinä tykänny Lidl kaupoista, kaupan tuotteet on ollut musta jotenkin epäilyttäviä. Joo tiedän tyypillinen suomalainen aina ennakkoluulonen joka asian suhteen :D No tänne avattiin viime vkolla toinen Lidl myymälä ja ekasta en pitänyt se varastomaisuuden takia. Pitihän tuo toinen mennä tsekkaan, kun innostun joskus juokseen tarjousten perässä :D Ens alkuun meikäläinen osotteli suunnilleen pitkällä sormella kaikkia tuotteita, mutta kun pääsin sinuiks hetken ihmettelyn jälkeen, niin aloin  jo lappaan ostoskoriin tavaraa... ja olin kyllä loppujen lopuks positiivisesti niin yllättynyt, että kuinka paljon enemmän ruokaa saikaan sillä summalla mitä saat ns. normi kaupoista. Kaikki pikku krääsä mitä siellä myydään on kyllä niin turhaa. Vaihtuu kyllä meidän ruokakauppareissut tuonne :)



Koirien kans on vietetty taas ihanaa ulkoilu viikonloppua. Kyllä kelit nyt vaan suosii. Alempaan kuvaan saatiin toisesta jopa tassu mukaan :) onko mitään vaikeempaa kun kuvata eläimiä?
Aina kun luulee saavansa loisto kuvan, niin ne menee ja liikahtaa.




Palaillaan astioille!


Mukavaa viikon alkua kaikille!

18 kommenttia:

  1. Tosi kiva ulkoasu onkin!:) Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 avokilta löytyy aina parhaat ideat! :)

      Poista
  2. Upea uusi ulkoasu! Todella hieno ja tyylikäs toteutus! <3

    Mukavaa, että Lidl yllätti positiivisesti, mäkin aina siellä käydessä yllätyn kassalla positiivisesti laskun loppusummasta. :D

    Varmasti on eläimet vaikeita kuvattavia! Ja taaperot myös... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3

      Kassalla kyllä yllätty ilosesti ja kauppakassien määrällä :D kauhee kohina yhestä Lidlistä täällä missä asun :D

      Juu no lapset kans on varmasti hankalia kuvattavia. Saa olla nopee kamerasormi tai keksiä hyvät houkuttimet.

      Poista
  3. Kivalle näyttää.
    Tuo ulkoasun päivittäminen piristää mieltä aina kummasti. Voisi melkein verrata hyvin onnistuneeseen shoppailureissuun : )

    Koirien kuvaaminen on ihan hurjan haastavaa. Kameran kanssa saa seurailla helposti tunninkin ja räpsiä kymmeniä kuvia, joista sitten hyvällä tuurilla 1 on kunnollinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta. Uuden kodin myötä muutenkin piti jo aiemminkin päivittää ulkoasua, mutta tuli se tehtyä nyt sit vasta. Avokki kun on innokas ideoimaan ja tekemään. Mä oon koneiden kanssa niin surkea, niin ilomielin annan sen toteuttaa ne :)

      Noihan se menee. Jos edes 1 niistä 100 kuvasta olis onnistunut. Mulla on aina sama karma, että loppuu kamerasta akku tai muistikortti on täynnä just kun olisin saamassa täydellisen kuvan :D

      Poista
  4. Vautsi, tosi kiva uus ulkoasu! Ja niin ihania kuvia muutenkin, tykkään kovasti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 kerrankin oon itekkin tyytyväinen lopputulokseen :)

      Poista
  5. Ihana uusi kuva <3 Oikein kutsuu sisälle sun ihanaan blogiin! Teillä on kaikkia ihanaa <3

    VastaaPoista
  6. No aika lahjakas avokki sulla! Hyvältä näyttää!
    Me käydään Lidlissä aina kuun alussa hamstrausreissulla; ostetaan makaronit, tomaattimurskat, pesuaineet, talouspaperit, mitä nyt kuun aikana tarvii ja missä ei päiväykset paina. Ihan älyttömästi säästää rahaa verrattuna muihin marketteihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on kyllä lahjakas, jossain ainaski ;D se on tehny muutamia mainosjuttuja ihan virallisiakin muutamille yrityksille. Handlaa hyvin 3d maxit ja photarit, jossain vaiheessa mietti siitä ihan työksikin, mutta työskentelee ainaki tällä hetkellä ihan toisaalla. Kovasti oon sitä yrittänyt kannustaa tuon kanssa!

      Taas tuli Lidl reissu tehtyä :D mähän alan oleen ihan faanaattinen tuon suhteen.

      Poista
  7. HIh, mäkin olin aikoinani Suomessa vielä tosi ennakkoluuloinen Lidliä kohtaan, mutta kummasti täällä Saksassa on tullut sinuiksi ;) On kyllä meidän normikauppa täällä, vain kun jotain spesiaalia tarvii tai tulee vieraita, on joulu tms. mennään ns. parempaan kauppaan..

    Toi eläinten kuvaus on verrattavissa 2-vuotiaan lapsen kuvaukseen ;D Ihan mahdotonta saada hyviä kuvia tällä hetkellä meidän neidistä, on kyllä niin nopea liikkeissään. Tänään neidin piirtäessä pyysin katsomaan itseeni päin, että ottaisin kuvan. Vastauskeksi sain: "en katso kameraan. minä piirrän nyt!" aha. okei.

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauska tuo teidän neiti :) Lasten kuvaaminen on sitten se toinen hankaluus.. avokin siskon lasta yritettiin tuossa hiljattain kuvata ja se veti aina mitä mahtavimman irvistyksen päälle kun huomasi, että sitä kuvataan :D

      Poista
  8. Voi miten upeita kuvia tuossa bannerissa onkaan! :) ♥

    Meidän pikku Eppunen on sellainen linssilude, että asukuvia on turha edes kuvitella ottavansa ilman pienen assistentin apua :DD

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits <3

      Pitäähän aina assistentti olla :D meillä ennen koirat pyrki joka kuvaan, mutta nykyään ne jostain syystä pysyttelee aina sivussa.

      Käynkin heti tsekkaas siunkin blogin. Tervetuloa uudelleen! :)

      Poista