perjantai 9. maaliskuuta 2012

Narskuja

Heippa rallaa!


Mitens meni teidän naisten päivä? Saitteko nauttia olostanne? :) muistiko ketään kukilla tai pienellä lahjalla? Meikäläinen ei sen kummempia onnen toivotuksia saanut. Eikä muistettu edes kukilla, joten menin ja ostin ite itselleni hieman lohdutusta. Aivan karmee tuulinen ja pilvinen päivä tänään täällä pohjanmaalla. Näyttää just sille, ettei paljon huvita sohvalta tänään liikahtaa.. kuulostaapa laiskalta :D


Huomenissa avokki lähtee viikonlopuksi koulutukseen ja mä jään tänne "sinkkuilemaan". Onko hyviä ehdotuksia miten sen hyödyntäis? :D pistäiskö menovaihteen päälle vai odottelisko kiltisti kotosalla?


Pitihän niitä narskujakin
sitten ostaa... ja tuo pitkä tyyny oli niin älyttömän
kivan näkönen ja värinen etten malttanut jättää hyllyyn. Heikko minä :)



Noriksesta on aivan älyttömän hankala
napsia kuvia, kun se ei pysy 
ikinä paikallaan.
Mä kuitenkin sain ikuistettua siitä omasta
mielestäni hyvän kuvan, kun se kerrankin rauhassa makoili.




Nyt mä teleporttaan itseni aamupalalle.


Muksaa alkavaa viikonloppua!

18 kommenttia:

  1. Minä sain kukkia.. tosin, en omalta mieheltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas salaperästä :D joku salarakas vai liian innokas asiakas töissä? Oliko miehes edes yhtään mustis? ;)

      Poista
  2. mie sain iteltä sisustusaiheisen lehden ja karkkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite ne vissiin joutuu itselleen lahjat ostamaan :D yritin kovasti vinkata avokkia, mutta ei... kyllä mä muistan tän pitkään ;)

      Poista
  3. Huu, sinkkuviikonloppu! Se tarkottais mun tapauksessa himoshoppailua, muutaman kaverin tapaamista ja romanttisia leffoja karkkipussi kourassa. Eikös kuulostaisikin aika hyvältä? ;)

    Tuo tyyny on ihana. Missäköhän noita olenkaan nyt nähnyt.. Kodin Terrassa? Niin Riviera Maisonin tyylinen. Iiiihana. Kodin Terra on muutenkin mun iso suosikki, siellä on niin paljon kaikkea ihanaa. Harvemmin tarvii tyhjin käsin lähteä! :)

    Vietä kiva ja erilainen viikonloppu suloisen sessen kanssa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sun sinkkuviikonloppus kuulostaa kyllä aika passelille. Romanttisia leffoja ei tuu kyllä ikinä valkattua vuokraamosta avokin kans arvattavista syistä ;) jos kerrankin sais itekseen rääkyä silmät päästä ja samalla mässäillä oikeen kunnolla :)

      Voi hyvin olla Kodin Terrankin valikoimissa. Tää on ylläri pylläri MiniManista :D Kodin Terra on mulle ihan vieras, täältä päin kun ei löydy sitä.

      Piti hetki mietii, että mitä tuolla sessellä tarkotit. Joku salarakas kenties tai unohdettu kaveri? :D sit tajusin, että kyse tais olla tosta meidän karvanaamasta.

      Poista
  4. Ihania narsisseja, niistä tulee aina keväinen olo:) Meillä mies muisti meitä kaikkia perheen naisia kukin ja herkuin, vietettiin oikein ihana naistenpäivän kahvituokio:) Muistutettiin toki häntä etukäteen;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh mikä ihana mies <3 ei auttanut meillä edes vinkkailut, hööh.. no, ehkä se yllättää mut joku toinen kerta ;)

      Poista
  5. Meillä ei naistenpäivää muistettu mitenkään. Täytyypä tänään vihjasta, kun ukko saapuu kotiin.
    Tuota samaa tyynyä saa Prismasta. Minulla oli tuo Lontoo tyyny jo kärryssä, kunnes palautin sen ja totesin, että kaikki ylimääräinen saa ootella tilipäivän jälkeistä elämää. Öljyauton vierailu saa aina kummasti säästäväisyysvaihteen päälle.
    Minullakin mies lähtee viikonlopuksi reissuun joten kävin jo ostamassa suklaata ja muffiinitarvikkeita. Illalla on vuorossa videovuokraamossa käynti lasten kera, joten samalla saattaa joku romanttinen komediakin eksyä mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihjaseppa nyt ukko kullalle, mitäs epäilet reagoiko mitenkään? ;)

      Muistelinkin, että jossain on tuohon tyynyyn törmännyt aiemminkin. Suklaa, muffiinit ja nyyhkyleffa kuulostaa hyvältä. Lastenleffojakin on kiva kattella, ne ei usein jätä kylmäksi. Varsinkin kaikki Disneyn leffat on ihania <3 Pitäähän siitä nyt kaikki vetää irti, kun jää viikonloppu leskeksi :D

      Poista
  6. No ilman muuta menovaihde päälle!!:D
    Kivoja ostoksia,ihana tyyny!<3 mistä löytyi?

    mukavaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyny löytyi MiniManista, mutta ilmeisesti saa myös Kodin Terrasta ja Prismasta :)

      Poista
  7. Mä varmaan ottaisin rennosti, tekisin kaikkia kauneushoitoja ajan kanssa ja herkuttelisin. :) Tosi kiva tuo uusi tyyny! Ja narskut on vaan niin keväisiä ja ihania.

    Aurinkoista viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin itsekkin, että jos laittais saunan pääälle laittais hiiusnaamion ja kasvonaamion ja hemmottelis itseään oikeen urakalla <3 sit mahdollisesti joku kiva leffa ja herkkuja :)

      Poista
  8. Täällä kans sinkkuviikonloppu menossa, lähdetäänkö viihteelle? ;D
    Mä hyödynnän sinkkuhetket aina siten, että siivoan, ostan kukkia ja teen hyvää ruokaa. Sit vaan nautin siististä kodista, hiljaisuudesta, kahdenkeskisestä ajasta Iden kanssa, ja tietysti Sinkkuelämää-maratonista dvd-soittimen kautta! <3

    Mä sain naistenpäivän kunniaksi keskustassa joltain mieheltä mokkasuklaasuukon, jonka mun poikaystävä sitten kinusi evääkseen junamatkalle. Eli aikamoinen naistenpäivä. :D No, ostin narsisseja itselleni: jos mua ei kukaan muu hemmottele, hemmottelen itse itseäni!

    Ihanaa viikonloppua ja nauti sinkkuhetkestä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sattuma! Hei joo lähetään viihteelle? ;D

      Ehkäpä mäkin voisin hieman täällä siivoilla ja laittaa paikkoja nätiks. Kun kerrankin on asiat niin, ettei oo kukaan sotkemassa. Lisäks vois käydä ainakin kiertääs kauppoja jos löytyis jotain ihanaa :) jotenkin sitä on vaan tottunut, että tuo ukko pörrää tuossa jaloissa niin yksin olo tuntuu kurjalta. Ehkäpä niistäkin oppii joskus nauttimaan!

      Nauti säkin siellä sinkkuhetkestä <3

      Poista
  9. Sain kukkia, kun muistutin. Eli ei putkeen mennyt täälläkään...
    Herkkuja, shoppailuja, leffoja tai sarjamaratoni dvd:ltä. Mä katon aina itse sitä teinisarja Gossip girliä.

    Mut anyway, vietä ihana viikonloppu ja yritä nauttia siitä omasta ajasta.

    VastaaPoista
  10. Sä sentäs sait kukkia, yritin mäkin kovasti vinkkailla :D

    yritän nauttia. Lähen tästä ensitöikseni vanhemmille koirien kanssa ja sitte mahdollisesti shoppailua <3

    VastaaPoista