sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Olkkaria ja rentoja sunnuntaijuttuja

Me tultiin hetki sitten möksältä. Käytiin kaveripariskunnan kanssa tekemässä notski ja grillailemassa makkaraa naperoiden kera. Ihanan rentottavaa! toki kelissä olisi voinut olla toivomista, mutta meni tämäkin loskasta huolimatta.

Ennen lähtöä ajoin miehen lapsineen ulos ja sain rauhassa nappailla pari otosta olkkarista. Meidän olkkarin kaksi isoa ikkunaa tekee tästä tosi haastavan tilan sisustaa. Joku pitkä taso menis tuohon missä tällä hetkellä on Hemnesin pieni telkkaritaso. Siihen sais taas sitten kerätä lisää tilpehöörejä. Viimeks oli puhetta, kun oma sisustus tympii pahasti. Laitoin heti yhden kirjahyllyn kiertoon lisähuoneesta ja sinne tuli ihanasti avaruutta. Sain Ikeaan shoppailurahaa lisää :D ens vkon perjantaina lähdetään Fian kanssa mukaan miehen työreissulle Helsinkiin. Ikealistalla pari lamppua ja muuta pientä sälää. Yksi yö hotellissa, tekee niin hyvää päästä välillä pois näistä arjen maisemista. Hotellinaamupalaa odotelleen!Mitä muut on puuhailleet vkonloppuna?


4 kommenttia:

 1. Kaunista ja kotoisaa siellä, kummasti piristää kun vähän pyörittelee kalusteiden paikkoja...saatikka kun laittaa tarpeetonta kiertoon :)
  Kivaa viikkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiina. Niin totta kyllä tuo :) laitoinkin heti muutaman jutun myyntiin.

   Poista
 2. Silloin tällöin käynti hotellissa tuo kyllä mukavasti vaihtelua ja luksusta arjenkeskelle. Ja ne hotelliaamiaiset on niin... <3 Me olemme ottaneet mieheni kanssa vähän niin kuin tavaksi, että vähintään kerta vuoteen pitää mennä vaikka muuten vaan hotelliin yöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ollaan mekin suunniteltu. Tällä hetkellä ei ole mahdollista lähteä ulkomaanreissuille tai pidemmille lomille, joten hotelliyö on oiva vaihtoehto. Ne aamiaiset on vaan niin, melkein reissun kohokohta <3

   Poista