torstai 11. helmikuuta 2016

Tervetuloa


Mukana muutamia uusia lukijoita. Kiva, että ootte löytäneet blogiin. Ilmoitelkaa itsestänne, kommentit on kaikki tervetulleita. Kritiikki myös tottakai, sen avulla pystyn toivottavasti kehittämään blogia teille miellyttävämpään suuntaan :)

Meidän pikkutuulikaappi on saanut myös uudet tapetit ylleen ja myös lattia on uusittu. Palataan näihin myöhemmin.
Aloin eilen selailemaan blogin vanhoja postauksia. Kamala ahdistus iski meidän kodin huonekaluista, varsinkin kun tänne ei olla ostettu uutena kuin tuulikaapin kenkäkaappi ja hyllykkö kylppäriin. Mä niin haluaisin laittaa näitä enemmän kiertoon ja uudistaa kodin tyyliä useammin, mutta näihin niin kiintyy vaikka uskomattomalta kuulostaakin :D  Ollaan pikkuiljaa yritetty vaihtaa huonekaluja täyspuisiin, kestäviin ja ajattomiin. Eilen illalla aloin katselemaan meidän olkkarin vitriiniä siihen malliin, että joutais vaihtoon. Edelleen haaveilen vanhasta lipastosta tai liinavaatekaapista. Joku mahti bongaus toivottavasti tulisi pian eteen. Onhan noita, mutta tuntuu nykyään olevan paljon ylihinnoiteltua tavaraa myynnissä.

Blogin tulevaisuus jälleen mietitytti. Toki jatkan edelleen kirjoittamista, siitä ei ole kyse... blogin sisältö; Olisi ihana laajentaa blogia lifestyle-tyyliseksi, mutta jotenkin tunnen suurta turvattomuutta siitä, että alkaisin avaamaan meidän perheen elämää täällä laajemmin. Ymmärrette vamasti mitä tarkoitan? Esim. muissa sosiaalisissa medioissa olen myös välttänyt julkaisemasta kuvia meidän neidistä. Toki niitä löytyy muutamia, mutta olen yrittänyt kiinnittää siihen nyt enemmän huomiota. Myöskään en tiedä ketkä kaikki blogia seuraa. Pelkkänä sisustusblogina postaus on vaan pieni pintaraapaisu, säilyy hyvin pinnallisena. Yksi mahdollisuus olisi laittaa blogi vain kutsutuille lukijoille, mutta se ei taida olla se mitä haen.. kuitenkin jokainen toivoo blogillensa menestystä, tokikaan tämä ei ole se ainot asia. Tämä on ainakin itselle itseilmaisun muoto, tapa purkaa ajatuksia ja tapa käsitellä stressiä.. paljon muutakin! 

Herääkö ajatuksia?

Taas pian takaisin, 
moikka!

3 kommenttia:

 1. Kuvasi on aina niin kauniita !
  Tiedän tasan tuon tunteen mitä pohdit blogisi tulevaisuudesta, itselläni on nyt suljettu blogi vain kutsutuille, jossa voin avoimesti kuvata ja höpötellä, sitten on tämä suppea avoin blogi :) Löydät varmaan oman tyylisi jatkaa :)
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Tiina, voi kiitos <3
  tuota en itseasiassa ole tullut edes ajatelleeksi, hyvä idea ehdottomasti! pitääkin laittaa korvan taakse. Kiitos kun kerroit :)

  VastaaPoista
 3. Ja tännekin saavuin :). Jäin lukijaksi samantien ja linkitän blogiini. Tuntuu niin kotoisalta tämä sinun blogi <3.

  Samaa pohdintaa käyn säännöllisin väliajoin. Tuntuu, että nurkat on kuvattu niin moneen kertaan ettei enää keksi millään uusia kuvakulmia. Toisaalta välillä on pitkiäkin aikoja, ettei sisustusritamalla tapahdu mitään kummempaa ja silti tekisi mieli vähän jostain aiheesta bloggailla. Itseni olen jo lykännyt muutamaan kertaan esille, eikä se niin pahalta tuntunutkaan mitä pelkäsin. Toisaalta tekisi välillä kovastikin ottaa kantaa vallitseviin asioihin, mutta oma työminä komentaa sulkemaan suunsa ja omat mielipiteet. Samainen työ myös jollain tavalla estää sen, etten voi itsestäni antaa oikeastaan kotini seiniä ja sisustusta enempää suojellakseni perhettäni. Samaan aikaan kuitenkin mietin, että miten niin. Voinhan puhua ja kertoa mitä vain, kunhan teen sen tyylillä ja niin, että se tuntuu itsestä hyvältä.

  Isoja pohdintoja meillä kummallakin. Mutta minäpäs se uskon, että ne vastaukset vielä löytyy.

  VastaaPoista