sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tytön huone

 Meidän Fiian huone oli ainoa mihin onnistuin saamaan halutulla aikataululla tapettitehtaan Pihlgren ja Ritola Oy:n tapettia. Kirsikkapuuta olin ihaillut jo pitkään, mutta myös lukko,- ja lumikide tapettimallit olisi ollut tykättyjä tänne. Niiden toimitus olisi vaan mennyt liian pitkälle, tälläinen kärsimätön kun olen. Katsotaan kun kyllästyn nykyisiin niin laitetaan vaihtoon, mies ei varmaan taaskaan hyppisi innosta :D Miten muuten muilla, saatteko miehet kuinka helpolla prjokteihin mukaan?

Tyttö tulee nyt 1,5v. ja toistaiseksi on vielä pinnis käytössä. Tämä pikkuinen apina on niin älytön kiipeilijä, mutta vielä ei onneksi ole keksinyt kiivetä pinnasängystä pois. Mulla odottelee seuraava projekti miehen toimistolla, kunhan sängyn vaihto tulee ajankohtaiseksi. Löysin kirpulta niin halvalla vanhan puisen sängyn, etten voinut jättää sille tielle.


Tässä ENNEN kuvaNeidin huone on melko pikkuinen, mutta ajaa ainakin nyt hyvin vielä asiansa. Jos käy ahtaaksi, niin voidaan vaihtaa huonejärjestystä.

Me ajateltiin tästä hurauttaa HopLoppiin täksi päiväksi. Ensin oli suunnitteilla laskiaisrieha tässä lähistöllä, mutta keli on niin harmaa ja sateinen, että pysytellään mielummin sisätiloissa.


Muksaa sunnuntaita!

2 kommenttia: