torstai 25. helmikuuta 2016

Tyylitön sekamelska

Sekametelisoppa, sillä voisi kuvailla meidän kodin sisustusta. Ei löydy tyylisuuntaa mistä en sisustuksessa tykkäisi. Jo pitkään oon ihastellut vanhoja huonekaluja. Niissä näkyy usein ajan patina ja niillä on pitkä historia, mikä kiehtoo mua. Myös modernisisustus on viimeaikoina ihastuttanut. Monella tutulla on pelkistetty modernisisustus joiden rinnalla oma koti tuntuu ihan museolta. Onko jollain sama fiilis?

Persoonallinen sisustus on kuitenkin ehkä mun juttuni, kuka sen määrittelee minkälainen kodin pitää olla? Oon yrittänyt luottaa omaan silmään, vaikka mieheni usein kauhistelee mun yhdistelmiä :D 5-vuotta taas eteenpäin niin meidänkin koti voi olla täysin vastakohta edelliselle.Meidän Ikean Hektar kattovalaisin lähti vaihtoon ja tilalle tuli kokonsakkin puolesta sopivampi Foto-valaisin.Lapsiperhearki ja bloggaus :DMies oli ihan ehdottomasti nou, nou linjalla näiden taulujen kanssa. Siihenhän ne sitten iskin ihan kiusaksikin.


Miten paljon teillä muut perheenjäsenet saavat vaikuttaa sisustamiseen?

Huomenna koittaa perjantai ja perheen pieni Helsingin reissu. Kyllä vaan tekee hyvää päästä arjen maisemista pois. Ihanaa!

Aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihastus tuo kaappi?! seinällä, aivan ihana! <3 Tahtoo :-D

  Itselläkin on ihan samat aatokset, montaa eri tyyliä tuntuu olevan, vanhaa paljon, mutta sitten uutta joukossa. Hyvin sekalaisesti siis täälläkin mennään, mutta se miellyttää itseä nyt eniten :-) Mutta tyyli on muuttunut niin usein, että vuodenkin päästä voi olla ihan muuta taas :-D

  Teillä on tosi kaunista! :-) <3 Ihania aarteita, ja hyvällä maulla olet laittanut, älä kuule huoli :-)

  Mukavaa reissua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seinävitriini on meidän miehen tekele. Simppeli; raakalaudat takana ja sivuilla, vahvikkeet sisäpuolella ja vanha ikkuna edessä :)

   Kiitos <3

   Poista
 2. Mä niin tykkään teidän kodista <3 musta se tyylien sekamelska onkin just ihaninta :)
  Meidän rakennelma on muutes melkein valmis ;)
  Mukavaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Niina <3

   Voi, mahtista seurailla minkänäköinen vitriini teille tulee, ootteko keksineet jotain parannelmia? ;)

   Poista
 3. Meilläkin on kyllä tyylien sekamelskaa :D Vanhaa, uutta, designia, dyykattua,kirppislöytöjä, retroa yms.Sitä jotenkin sokaistuu kun paljon lukee toisten blogeja.Oma koti näyttääkin ihan tylsältä. Mutta onneksi se menee ohi. Ja kun jokaisella on omansa tyyli. Meillä riittää kurkittavaa ja luettavaa. Blogit.fi löysin tänne ja jäin. Meidän sekasortoa saa tulla kurkkimaan Sievähelmeen.Ja mukavaa reissua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) Kiva kun löysit tänne! kävinkin jo kurkkimassa pikaisesti blogiasi, mutta ehdottomasti meen nyt heti perään takaisin paremmalla ajalla. Mukava kuulla, että mitä kautta on blogin bongannut.

   Törmäillään :D

   Poista