perjantai 13. tammikuuta 2012

Inspiraatiota etsimässä

Mistä ihmeestä on tullut noin paljon lisää lukijoita?? :):) TERVETULOA kaikille uusille lukijoille, toivottavasti viihdytte seurassani. You make me happy <3 tuon kunniaksi laitan arvonnan pystyyn ihan näinä päivinä :)

Syy ispiksen hakemiseen on huominen matka Ikeaan :)) mikäli sen sää meille sallii. Tänään on ollut ainakin pohjanmaalla aivan törkeet lumimyrskyt ja lunta on tullut tuutin täydeltä. Jossain vaiheessa valot jo välkkyi ja mielessä jo käväsi, että pian elellään kynttiän valon voimin... mutta onneksi ei!
Vapaa päivää oon tänäänkin viettänyt ja kyläillyt koirien kanssa vanhemmilla. Kyllä oli taas surkuhupaisaa koirien kanssa!! vanhemmille toimitettiin uusi sänky kotiin ja mä sain majailla sen aikaa vessassa koirien kera, kun on pienempi asunto. No ei siinä mitään, mutta roudausmiehet koputteli jo ovella, kun me vielä metsästettiin pienempää karvakuonoa Norishta. Kaveri juoksi karkuun minkä jaloistansa pääsi. Kun äiskä juoksenteli koiran perässä, mä heiluttelin makkaran paloja käsissäni, jotka toinen koira joka oli jo vessassa nappaili mun kädestä mun huomaamatta :D  Koirien ulvonnan säestyksellä sänky saatiin kun saatiinkin sisälle asti. Kyllä joskus miettii, että millasen vastuun ja "vaivan" on itelleen noista kahesta koirasta ottanut. Aina ei oikeen tiedä itkeäkkö vai nauraakko :) lemmikin omistavat varmaan tietävät tunteen? :)

Nyt mä eksyin aiheestakin...

Sitä inpistähän mä etin :D selailin tuossa taas pitkästä aikaa Stylizimon nettisivuja ja sieltä kyllä löytää uusia ideoita ja ihasteltavaa yllin kyllin!! suosittelen visiteeraamaan! Alle poimin muutamia ihastuksiani <3 kuvat sivulta lainattuja.
Onko sivu kellekkään ennestään tuttu??

Ikeasta vielä sen verran, että ajattelin sieltä roudata muutamat pikku esineet mukanani. Lisäksi pitäis ostaa vanhojen kaluttujen työtason jalkojen tilalle uudet. Tykkään kovasti Ikean tilpehööristä ja yksittäistä esineistä, mutta Ikean kalusteilla en pelkästään omaa kotiani täysin täyttäisi. Omaan makuuni ehkä liian kliinistä ja skandinaavista... siitä puuttuu se joku. Kaikille suotakoon omat mielipiteet :)


Kaikille oikeen ihanaa viikonloppua!!

9 kommenttia:

 1. Vitsi mitkä kuvat! Ihan tuntematon sivusto mulle, menenkin tutustumaan - uusia ideoita ja inspistä etsimään uuteen kotiin :)
  Meille tulee välittäjä maanantaina arvioimaan asunnon, varoitin jo puhelimessa että koiraa pitää sitten vähän kierrättää tieltä pois... :D Tuttua hommaa siis! -johanna, moses & muut manniset -

  VastaaPoista
 2. Aivan sairaan ihania kuvia! Viihtyisin kyllä jokaisessa huoneessa ja haluaisin varmaan jokaisen tekstiilin ja tavaran myös :) Some day...;) Lottovoittoa odotellessa!
  Ellu

  VastaaPoista
 3. Johanna, Moses & muut Manniset,
  Mä toivon hurjasti onnea teidän asunto asioissa!! toivotaan, että nappaa <3 juu ei oo helppoa aina noiden eläinten kanssa. Just tänään tuossa itsekseni mietin, että miksei meillä käy ikinä vieraita. Syy on toinen koira, mikäs muu... se on todella arka ja kestää kauan ennen kun se tottuu uusiin ihmisiin. Se ulvoo ensimmäisen 30 min. tauotta ja osaa olla aika pelottava vaikka on vaan tuollanen pieni rääpäle n. 7 kg. Taas mä eksyin aiheesta :D:D

  Käppänä,
  Ite viihtyisin kans kyllä mistä vaan noissa! hei... lottovoitosta puheen ollen. Muistin, että laitoin tänään kenoa ;D

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita koteja. Kyllä kelpaisi minullekkin. Tosin eipä ne tuolta meidän menolla kovinkaan pitkään näyttäisi. Pari koiraa ja nuoriso pitävät kyllä huolen siitä, ettei vaaleasta kodista voi kuin haaveilla.
  Koirien rajattomasta rakkaudesta en kyllä ole valmis luopumaan edes unelmakodin vuoksi, joten tämä kaikki iloisesti rempallaan elämä jatkukoon : D

  VastaaPoista
 5. Annukka,
  Täällä asiat samoin :) yritän kovasti pitää siisteyttä yllä, mutta aika nopeeta koirat hoitaa hommansa :D Vaalea koti olis mun unelma, mutta 2 kpl mustakarvasia koiria... sounds good?? NOOT :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ja tuo toinen kuva ylhäältä päin (Valkoinen työpöytä olisi ihan mun unelma:)Mistähän löytyisi, tietääkö joku?

  Niin ja tuosta perjantain vierailusta vielä,että olihan se surkuhupaisaa, kun juoksin jahtaamassa Norishta. Se on kumminkin sitä elämää ja ilman koiria se ei olisi sitä:)Omanlaisia persoonia nuo koirat ovat ja ihania! Sanoo äitiliini, vaikka välillä koiriin hermostuukin:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  tuo valkoinen on just samanlainen ku meidän, vaikka meillä kylläkin lasikannella ja tuo valkoisella levyllä. Ikeastahan sekin on :)

  VastaaPoista
 8. Täälä on vähän samaa inspistä haettu, tosiaankin ihanat kuvat :O) Elikkäs mustaa valkoista ja harmaat+ripaus ruskeaa myöskin seassa <3

  VastaaPoista
 9. Minna,
  Meikäläiseen tuntuu kans iskevän nuo ns. harmoniset värit :) sen päivän kun näkis, että olis kaikki sateenkaaren sävyt sisustuksessa :D hei... olihan meidän työhuone tänne muutettaes täysin kirkkaan keltanen... pelkästä ajattelusta saan jo mikreenin :D

  VastaaPoista