sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Heippa ihanaiset!
toivottavasti vietitte ikimuistoisen ja rakkauden täyteisen uuden vuoden juhlan <3 Me viihdyttiin ihan kotosalla hyvän seuran, ruoan ja juoman kanssa.

Aamusta olin päättänyt raivata joulun pois ja laittaa kevättä tilalle. En oo kamalasti ehtinyt vielä ostaa keväälle tekstiilejä, joten otin kaapin perältä vanhat tekstiilit käyttöön. Kunhan pääsen taas kaupoille ja saan jonkun idean, mitä väriä keväälle laitan. Teittekö uuden vuoden lupauksia? Mun uuden vuoden lupaus on se sama vanha klisee liikuntaan liittyen :D... ja nyt muuten loppuu kotona tuhoilu tuon koiruuden osalta :)) netistä tilaamani "kevyt" metallihäkki (20kg) saapui ja totuttelu on alkanut. Hyvin tuo näyttää tuolla viihtyvän, kunhan on jotain pientä puuhaa. Ihanaa, ettei tarvi enää kotoa lähtiessä purkaa yhtä huonetta koiran takia atomeiksi ja irrotella ovenkahvoja jne.. autohäkki on vielä hankkimatta, mutta sekin pitäisi jostain tähän hätään tilata. Meidän autohan on ollut nyt 4 pv korjaajalla, kun tuo karvakasa onnistui tuhoamaan takatilan huoltoluukusta hieman
sähköjohtonippuja.
Mukavaa sunnuntai päivää!

20 kommenttia:

 1. Kauniilta ja avaralta näyttää, oikein seesteiseltä:) Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Heidi,
  kiitoksia <3 ihanaa alkanutta vuotta myös sulle. Kyllä tää tuntuukin niin isolta tämä koti, kun vertaa edelliseen. Ihanaa, että on kerrankin tilaa. Ihmeen nopeeta sitä alkaakin kertyä vaan lisää tavaraa :)

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla niin, että koiran häkissä pitäminen työpäivän aikana on eläinsuojelu laissa kielletty!

  VastaaPoista
 4. Meillä vielä mennään joulusesti loppiaiseen asti. Mäkin lupasin itelleni ottaa tota liikuntaa lisää elämääni tänä vuonna ;)

  VastaaPoista
 5. Tina,
  jaa´a, onkohan noin? No joka tapauksessa se on meidän kohdalla turvallisempaa koiran kannalta, koska koira käy kiinni pistorasioihin ja sähköjohtoihin.

  Riitta,
  mä olen tainnut joka vuosi luvata lisääväni liikuntaa arkeen. Hetken aika lupaus pitänytkin, mutta aina joku mutka tullut matkaan. Jospa sitten tänä vuonna :D

  VastaaPoista
 6. Tiina,
  palaan vielä sen verran.... että koiran pito kotona häkissä on sallittu, mikäli häkki on koiran kokooon katsottuna tarpeeksi iso. Itse olen myös aikaisemmin ollut häkkejä vastaan, mutta jos koira on vaaraksi itselleen muiden kotoa poissa ollessa, niin muuta vaihtoehtoa ei ole. Eikä meillä muuten häkissä pidetä, kun vain silloin kun on pakko. Monesti koira pitää kuitenkin häkkiä turvallisen tuntuisena omana kolonaan.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa uutta vuotta! <3 En tehny lupauksia enkä tee!:D oon niin huono pitämään niitä!:D

  VastaaPoista
 8. Niina,
  kiits, samoin sulle <3 eipäs ne munkaan lupaukset oo oikeen tuntunut pitävän.. jos tämä vuosi olisi vihdoin se poikkeus :D

  VastaaPoista
 9. Kyllä minustakin tuntuu että häkissä koiralla on turvallisempi kuin esim. saada sähköiskuja johdoista. Meilläkin meno on ollut ihan kauheeta,kirjoitinkin yhteen postaukseesi,mutta jostain syystä se sitten hävisi sieltä.Ihan ongelmana tuo pureskelu kun jää yksin.Me tehtiin ulos häkki ja koira saa nyt olla siellä jäädessään yksin. Tsemppiä sinne!! Toivotaan että nää joskus helpottaa!!:)

  VastaaPoista
 10. Sarppa,
  juuri niin, samaa mieltä täysin. Muistan kyllä kirjotuksesi, sain siitä infon s-postiini, mutta jostain syystä oli täältä kadonnut :( Meillä ainakin tuo häkki tuo helposta tuohon tuhoamis vimmaan ja ihan koiruuden omallekkin turvallisuudelle helpotus. Niin kätevästi se mm. irrottelee valokatkaisijatkin seinistä. Tuo häkki on vielä kookas, isoin mitä löysin.. mahtuu siellä hyvin olemaan. Tsemmpiä sinnekkin <3

  VastaaPoista
 11. Mie luppaillin, että nyt alko kuntoilu oikein tosissaan ! liityn kuntoclubin jäseneksi ja alan läskin poisto-operaation nro x ...
  Hyvää vuoden alkua :)

  VastaaPoista
 12. KoivukujanRiikka,
  No samaa täällä lupailtu, ne kuntosalikortit pitäis nyt sit kait hankkia ;D

  VastaaPoista
 13. Ihanalta näyttää teillä, vautsi!

  Nii-in, se ainainen liikuntalupaus. Itse olin useamman vuoden yhden liikuntakeskuksen jäsen, kunnes tuli tuo meidän muutto ja taloremppa eteen. Erosin siitä, kun tiesin ajan kuluvan kotona remonttia tehdessä pitkään. Mutta nyt on remppa tehty ja kilot sen kun kasaantuu. Oon yrittäny käydä pari kertaa viikossa jumpassa, mutta kyllä se vaan maistuu puulta. Kaukana on ne ajat kun tuli käytyä kuusikin kertaa viikossa ja aina ihan into pinkeänä. Huhuu motivaatio, missä olet? Onko kukaan nähnyt?;)

  Tsemppiä sinne kuitenkin, jos tässä nyt itsekin taas innostuisi.;)

  VastaaPoista
 14. Salla,
  kiitos <3

  juu no tämäkin kävi viime vuoden puolella jopa 3 krtaa viikossa erilaisissa jumpissa, mutta taas tuli joku pikku juttu eteen ja jumpat unohtui. Onneksi pitää jonkunlaista yleiskuntoa yllä, kun tekee reippaita lenkkejä näiden karvakavereiden kanssa :)

  Yritetään tsempata! :D

  VastaaPoista
 15. Katariina,
  kiitos, samoin sulle ja tervetuloa lukijaksi <3

  VastaaPoista
 16. Onpa raikasta ja valoisaa! Ihana koti, voisin vaikka muuttaa teille : )
  Muutenkin kivoja juttuja sun blogissa <3
  Meillä kanssa koirat tehneet pentuaikana tuhojaan kovastikin ja niiden liikkumista silloin vaan pakko rajoittaa, vaikka sitten isolla häkillä tai aitauksella.
  Hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 17. Kookos,
  iso kiitos <3 tervetuloa vierailulle uudestaankin :) kävin heti kurkkimassa sunkin blogia, kiva tehdä uusia ihania blogi löytöjä :)

  Nyt alkaa näyttämään valosemmalta, kun on häkki hankittu. Eka kerta kun ei ollu tuhoja tehty työpäivän aikana, oi sitä helpotuksen tunnetta!

  Hyvää alkanutta vuotta myös sulle!

  VastaaPoista
 18. Mistä olet tuon ihanan harmaan tähti torkun ostanut?

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  hhmm.. oliskohan ihan Minimanista ennen joulua :)

  VastaaPoista