maanantai 9. tammikuuta 2012

Sisustus haaveita ja niiden toteuttamista

Iltaa kaikille!
Lyhyesti käyn kertomassa asiani :) muutama vapaapäivä taas alkuviikkoon. Keskiviikkona tämä palaa arkeen ja työelämään taas pariksi päiväksi. Oon jo kauan haaveillut vanhasta tunnelmaa huokuvasta ovesta olohuoneen kulmaa koristamaan ja tänään vihdoin tein löydön, juuri sellaisen mitä olin silmissäni nähnyt. Tällä hetkellä ovea koristaa kranssi, mutta katotaan mitä kaikkea tilpehööriä mä siihen ripustan myöhemmin :D  ideoita?? paljastan oven teille huomenna, kunhan saan kuvat päivänvalossa otettua.

Myös aletilaukseni saapui sisustusaitan nettiputiikista <3 muutamia ihania sinkkisiä tuikkukuppeja + muutama muu tuikkukuppi. Ihan kun niitä ei muka löytyisi ennestään... ei voi olla liikaa kynttilän valoa :)
Nyt leffan katselua ja herkkuja, mukavaa maanantai iltaa!

4 kommenttia:

 1. Oioi, voin jo kuvittella, kuinkas kiva se ovi on :P

  VastaaPoista
 2. Maanvaiva,
  Se on ihana <3 kunhan keksin mitä muuta siihen ripustelen.

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli edellisessä kodissa vanha ovi nurkassa nojailemassa.:) En mie oikein muuta keksinyt kuin kranssin siihen.Mutta kävishän siihen sisustustarrakin.En tarkoita tekstiä vaan ihan jotain kuviota.Tai peilitarraa.

  Tyttären huoneessa on vanha ovi sängynpäätynä,mutta otin sen vaihteeksi nojailemaan seinään,siihen ajattelin laittaa liitutaulumaalia,niin saa sitten liidulla piirrellä. :)

  Innolla jään odottelemaan mitä keksit!:)

  VastaaPoista
 4. Sarppa,
  sängynpäädyksi kans aikoinaan haaveilin vanhaa ovea, mutta uuden sängyn myötä ei ollut sitten enää tarvetta ovelle, koska päädyt valmiina. Tarraa mietin myös itse siihen... hmm... pitääkin käydä selailemassa valikoimia nettiputiikeista ;)

  Tosi hauska idea tuo liitutaulumaali siihen vanhaan oveen!!

  Pitää laittaa pääkoppa raksuttamaan :)

  VastaaPoista