keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskeneräinen työhuone

Paljastan teille hiukan työhuonetta. Vielä hieman kesken, mutat pikku hiljaa valmis. Tää huonehan oli alunperin kokonaan kirkkaan keltanen :D mä en olis sen kanssa pystynyt kyllä elämään!! mä saan jo mikreenin pelkästä  ajattelusta. Huone on siis kokonaan maalattu ja listotettu. Kuvissa päätyseinän maali ei tuu oikeuksiin, mutta kyseessä hieno tuntomaali. Pinnassa jonkun verran struktuuria. Alunperinhän avokki ilmotti mulle, että mä en koskekkaan tuohon huoneeseen ja en raahaa sinne mitään tilpehöörejä... kuten kuvista näkyy, niin pikku hiljaa mä aina tuon sinne uuden "tilpehöörin" per päivä, ovelaa eiks vaan?? :D itse on valinnut maalit jne.. onneks edes se kuuntelee mun mielipiteet, koska muuten huone olis varmaan täysin harmaa tai musta, eli todella synkkä.

Avokki muuten ihan itse omin kätösin tuunas tuon työvalon. Oli alunperin täysin valkonen. Siinä muutamia tunteja vierähti kun hio tuon maalin kokonaan pois.


Työhuoneen nurkkaan, jota tässä ei näy haaveilen nojatuolia ja muutamia raikkaita tyynyjä. Tällä hetkellä tilan vaan on vallannut koiran häkki. Sille tarvii etsiä uusi paikka eka. Tilasin netistä myös muutaman jutun tuonne :D

Tyydytään K kirjaimeen :D aluksi suunniteltiin seinälle office tekstiä, mutta kirjaimia ei ollut saatavilla. Nää se avokki vaan kelpuutti.

Tuon  alemman kyltin olen halunnut jo kauan, nyt vihdoin saan sen kotiin <3


Keittiöremppa on suunniteltu muuten alkavaksi ens viikolla... katotaan pysytäänkö aikataulussa. Uudet kodinkoneet seisoo tällä hetkellä keskellä keittiötä, odottaen uusia runkoja ja tasoja.


Mukavaa päivän jatkoa jokaiselle!

9 kommenttia:

 1. Mä olen hypistellyt tuota samaa taulua pari kertaa kaupassa, on kuitenkin jäänyt ainakin toistaiseksi vielä ostamatta kun en ole vielä keksinyt mihin sen laittaisin.

  VastaaPoista
 2. Hanna,
  Yllätyin ton taulun koosta, luulin sen olevan tyyliin A4, mutta tolla onkin ihan kivasti kokoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi taulu munkin mielestä. Ja työhuone näyttää kivalta! Tottahan toki aina tarvitaan vähän tilpehööriä tilaan kun tilaan : D

  VastaaPoista
 4. Kookos,
  Miehet ei vaan ymmärrä tilpehöörin päälle, ihme sakkia :D:D

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kyltti! Oletko ostanut sen jostain kaupasta vai tilannut netistä. Sopisi meidän keittiön seinälle, kuin nakutettu :)

  VastaaPoista
 6. Satu,
  taulu tuli tänään ja sopii niin kun nakutettu :) nettikaupasta ostin, linkki vie perille http://www.coastalcountry.fi/puutaulu-happiness-p-497.html

  Nopea oli toimituskin :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivalta näyttää!!Meillä on samat pöydän jalat!
  Kyllähän sinne vähän tilpehööriäkin pitää saada

  <3

  VastaaPoista
 8. Hei,
  Kiitos kun kommentoit blogiini.
  Tulin kutsusta vastavierailulle aivan ihanaan blogiin! Kaunista ja ensisilmäyksellä kivoja juttuja täällä.

  Jään seuraamaan. :)

  Kiva pikkuportaikko nurkassa ja kiva lampunjalka. Meille olen koittanut estiskellä vastaavantyylistä jalkaa, ei ole vielä tullut vastaan.

  VastaaPoista
 9. Niina,
  sanos muuta... huomashan tuo ukkeli tuos perjantaina, että mä oon sinne taas raahannut lisää tavaraa ja laittoi ne takasin sinne mistä olin ne ottanutkin :( eikun uus yritys vaan :D
  Tuo Ikean pöytä on ollut kyllä tykätty!

  Minttu,
  kiitoa ja tervetuloa <3 mäkin jään seurailemaan sun blogia, kiva tutustua uusiin bloggaajiin :)

  VastaaPoista