sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Keittiörempan suunnittelua ja Nintendoa

Tämä päivä on oltu kotosalla ja siinä lomassa lenkitetty koirat metsämaisemissa, aivan ihanat kelit koko viikonlopun <3 just sopivasti pakkastakin. Avokin siskon lapsi on kyläillyt meillä koko päivän ja toi mukanaan tasku nintendon, aivan mahtavaa!! :D en tiedä mitään parempaa, kun Super Mario pelit ne on niin legendaarisia! Viimeiset joulukukatkin on saaneet kyytiä ja tilalle on ostettu tulppaaneja, niitäkin saa taas.

Meidän keittiöremppakin on edennyt sen verran, että uusittavat rungot ja ovet on tilattu, uusi liesi ja liesituuletin on tilattu. Seuraavana tasot ja välitilanlaatat, mutta ne vasta sitten kunhan rungot ja muut saapuvat ensin.. menee varmaan parin vkon päähän, että päästään aloittamaan.

Uusi liesi on Gorenjen ja samoin liesituuletin, rosterin värisinä.Muutoin keittiön tasot tulee olemaan vaaleaa pähkinä laminaattia, välitilan laatat hieman kiiltäväpintaiset valkoiset tiilimäiset laatat ja nykyiset vetimet ja ovet jää. Nykyiset ovet on talonpoikaistyyliset perus valkoiset ja vetimet normit, muutama pyöreä erinlainen vedin seassa. Saas nähä mitä tulee, cant wait!! :)

Viettäkää mukava sunnuntai ilta <3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun tulppaaneja saa jo! En kyllä ole vielä ehtinyt ostaa, mutta nyt esimerkin innottamana huomenna taidan...
  Meillä kanssa rosteriset kodinkoneet, kivoja mutta sormenjäljet ja pöly...argh!
  Keittiöremppa olisi kyllä niin jees! Taitaa meillä jäädä vaan haaveeksi : (

  Kivaa iltaa
  Kookos

  VastaaPoista
 2. Kookos,
  juu no ne sormenjäljet ja pöly valmiiksi jo ärsyttää, mutta kyllä mä toivottavasti sen kestän... ehkä...:D nään jo sieluni silmin, kun mä kiillottelen niitä uusia kodinkoneita joka ilta :D

  Kivaa iltaa myös sulle <3

  VastaaPoista
 3. Mulla oli joskus rosteriset keittiökoneet ja voi sitä jynssäämisen määrää :D
  Ja tässäpä tunnustus: meiltä löytyy 8bit Nintendo ja Super Mario-pelit ihan olkkarin hyllystä! Huippupelejä! :)

  VastaaPoista
 4. Johanna,
  Kova paljastus :D pitäähän nyt Nintendo olla, se on vaan niin paras! itellä ei oo kotona, mutta netissä tulee sit joskus pelailtua jotain kämäsiä versioita Mariosta. Sitten aina kun vaan saa lainaan Nintendoa, niin se on asia erikseen ;D

  VastaaPoista