tiistai 15. helmikuuta 2011

Hrrrr......
Kyllä on kylmät säät tällä hetkellä. Saa todella pukea vaatetta kerroksittain päälle. Itse en todellakaan olisi halunnut enää tälläisiä kelejä, eiköhän lumesta ja pakkasista ole saatu jo tarpeeksi tämän talven aikana. Vielä viikko sitten näytti sille, että kevät saapuu kolinalla, lumet alkoi sulamaan ja kevätaurinko ilmoitti olemassa olostaan. Tokihan nytkin on ollut kauniita pakkaspäiviä. Harmi vaan, ettei näillä ilmoilla pääse ulkoilusta nauttimaan ainakaan koirien kanssa :( aivan liian kylmä meidän koiruleille. Molemmat saisi olla topattuja hekin. Pienemmällä on kyllä mantelli ja fleecepuku, mutta töppöset pitäisi ehdottomasti hankkia pikku-ukkelille. Isompi nostelee tassujaan myös pakkas säillä, eli varmasti kiittelisi hänkin niistä töppösistä.

Tämä päivä meneekin sitten omalta osaltani koulumateriaalien ja uuden karhean Trendi lehden parissa. Päättötyöni kaipaisi myös viimeistä pistettä i:n päälle, josko sen saisi eteenpäin tänään myös.


Mukavaa pakkaspäivää kaikille ja pitäkää itsenne lämpiminä!

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla, mukava kun olit jättänyt kommenttia, niin löysin tänne :) Mukavaa pakkaspäivän jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Heips!Tulin heti vastavierailulle!Ihanalta näyttää,kaunis vaalea koti teillä!<3 Ihailin myös päiväpeittoa.Tekis niin mieli itsekin vaihtaa harmaaseen!:)

  Kylmä on täälläkin,aamulla oli -29 astetta!!

  Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista <3 mukava saada blogille ensimmäisiä lukijoita :)

  Mukavaa päivänjatkoa sinnekkin!

  VastaaPoista