lauantai 19. helmikuuta 2011

Piristävää shoppailua

Tämä päivä onkin sitten mennyt kierrellessä kirpparilla ja kaupungilla. Käytiin avokin kanssa myös syömässä garlic chicken:iä Amarillossa, nams! :) En ole taas hetkeen jaksanut lähteä kirppareille, mutta tänään oli pakko päästä pitkästä aikaa. Siellähän oli kunnon ruuhka, sain jonottaa löytöjeni kanssa 10 min. Muilla kirppareilla ei täällä sitten tollasia ruuhkia olekkaan. Tuo kyseinen kirppari missä kävin on nimeltään Eva & Adam. Hyvän kokoinen ja siisti kirppari, joskin jotkut tavarat ovat hieman yli hinnoiteltuja, mutta aina sieltä jotain tarttuu mukaan. Tällä kertaa mukaani tarttui Sia:n puinen sydännauha, joka päätyi eteisen peilin koristeeksi. Löysin myös Ikean tarjoiluastian tähdillä varustettuna. Riviera maisonin rottinki tähti saisikin väistyä sen tieltä. Eksyin myös yllätys yllätys vaatekaupoille :) H&M:stä löysin vielä hieman juhlavamman ihanan keväisen puseron.
Riviera maisonin rottinki tähti päätyi vuorostaan tänne...

Illalla käperryn sohvan syöveriin katsomaan hyvää leffaa. Olisi melkein aihetta juhlaan, mutta tällä kertaa ei meno jalkaa vipata, vaan pysyttelen kotona filtin alla teekupposen kera ja sytyttelen vähän kynttilöitä <3 Aihetta juhlaan olisi sen takia, että sain vihdoin palautettua opelle päättötyöni :) ihanaa, pääsinpä siitäkin.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille ihanaisille!

2 kommenttia:

  1. Ihanilta näyttää nuo kuvissa olevat sisustusjutut. Rottinkinen tähti ihan mun suokkareita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia:) Uusien hankintojen kanssa menee vaan aina hetki, ennen kun ne löytävät paikkansa. Pidän myös itse kovasti tuosta rottinkisesta tähdestä <3

    VastaaPoista