torstai 17. helmikuuta 2011

Kurkataanpa tänne....

Seuraavaksi ajattelin raottaa hieman ovea tietokonehuoneeseen. Huone on vielä keskeneräinen, joten raotan ovea ihan vähän. Haaveilen tietsikkahuoneen nurkkaan pientä lukupistettä, eli pehmeä nojatuoli, torkkuhuopa ja lukuvalo. Lisäksi tälle tasolle mikä kuvassa näkyy olen jonkun aikaan etsinyt pöytävalaisinta ja ihastunut muutamaan Elloksen/Jotexin valokoimista löytyneisiin valaisimiin. Innostuin eilen vielä myöhään illalla silittelemään kuvassa näkyviä verhoja ripustusta varten. Huoneesta löytyy ainakin keväisiä värejä <3

Tämmöisiä olen katsellut tuohon tason päälle...Tuo ensimmäinen on ehkä suosikkini :) sitten kun vihdoin sen lampun siihen hankin, niin poistan puolet roinasta tolta tasolta. Mulla on hieman paheena kerätä liikaakin tavaraa tasojen päälle.


Tällä hetkellä mulla on hyvin arkisin aikaa bloggailla ja tehdä kaikkia muitakin pieniä askareita. Tosiaan opiskeluni ovat loppusuoralla ja jäljellä vielä muutaman kuukauden loppu rutistus ja saan paperit käteen. Koulutukseni on näyttötutkintoon valmistava, elikkä näyttö pitäisi nyt sitten 1 vuoden sisällä suorittaa valmistumisesta. Itsellä oli alan työpaikka, mutta irtisanouduin 5 kk. jälkeen henkilökemia ongelmien takia. Harmi, koska itselläni oli paikan suhteen niin kovat odotukset.  Nyt sitten olen menossa työharjoitteluun ja mahd. kesätöihin toiseen oman alan yritykseen. Työharjoittelusopimukset on jo allekirjoitettu, mutta odottelen vielä tietoja siitä, että koska pääsen työharjoittelun aloittamaan. Eli tällä hetkellä päivät kuuluu kotosalla ja yritän käyttää aikaa hyväksi ja lueskella ahkerasti koulujuttuja :) toistaiseksi aika on kulunut aivan täysin muiden tekemisien parissa, nyt yritän jatkossa tsempata.
Palaillaan taas viimeistään viikonloppuna. Ajattelin lauantaina mennä kiertelemään kirppareita ja katsotaan löydänkö aarteita :)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen tuo teidän tietokonehuone. Minäkin tykkään tuosta ensimmäisestä lampusta myös keskimmäinen on mieleeni:)

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä mä tuon ensimmäisen hankin omakseni :) kiva kun kävit taas kommentoimassa!

    VastaaPoista