lauantai 12. helmikuuta 2011

Makkarin tunnelmaa..

Asustellaan tällä hetkellä tosiaan vuokrakaksiossa, jonka takia sisustaminen onkin hieman rajoitettua. Eli sillä mennään mitä on ja siihen on sopeuduttava. Itseäni häiritsee eniten huoneiston mitään sanomattomat tapetit ja kamala lattiamatto. Jos mä saisin päättää, niin meillä olisi tummat laminaattilattiat esim. pähkinän sävyssä ja näyttäviä kuviollisia tapetteja. Esim. jos joku katsoin eilen tv:stä pientä pintaremonttia, niin siinä oli makkarissa aivan mahtava tapetti päätyseinässä. Noihin remonttiohjelmiin vielä sen verran, että itseäni pistää ainakin ärsyttämään se, että huoneistot mitä ne remppaa on yleensä aivan uuden karheita, eikä niissä paljoa tuu muutosta aiempaan, saatikaan sitte että niitä pitäisi edes rempata. Noh, ohjelmahan on pientä pintaremonttia nimensä mukaisesti. Sisustusohjelma Innosta pidin myös valtavasti silloin kun se vielä tuli, siitä sai hyviä ideoita omaankin kotiin.
Niin kun kerroin aiemminkin, niin pideän vaaleasta sisustuksesta. Tällä hetkellä omassa kodissa on kuitenkin aika paljo raikkaita värejä, sen takia kun huoneisto on muutoin niin vaalea enkä halua tänne sairaala tunnelmaa ehkä kuitenkaan :)
Makuuhuoneen on mielestäni oltava sellainen, joka kutsuu nukkumaan. Pidän lämpimistä sävyistä ja pienistä kivoista yksityiskohdista. Omassa makuuhuoneessa yksityiskohtia on esim. tuo kranssi tuossa peilin päällä, karvapintaiset koristetyynyt ja päiväpeitto. Haaveilen pienestä hyllystä peilin ja sängyn välissä ja mahdollisesti hieman näyttävämmästä kattolampusta. Tässä muutama otos meidän makuuhuoneesta.

Katselin taas muutamia aivan ihania makuuhuoneita netin syövereistä. Mitäs te pidätte näistä? tai minkälainen on teidän tyyli sisustaa? Kahdessa viimeisessä kuvassa on aivan ihania yksityiskohtia <3
Palaillaan taas myöhemmin uusien sisustusjuttujen kera...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti