tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ihana sisustus Säde!

Tänään oli vihdoin se päivä, kun ihana sisustus Säde avasi taas ovensa! tätä päivää on odotettu kun kuuta nousevaa. Liike sijaitsee siis Vaasassa ja on aikaisemmin ollut pieni tunnelmallinen sisustuspuoti, mutta muutti isompiin tiloihin. Säde on tilavampi ja kauniimpi kuin koskaan aiemmin. Oli aivan mahtava olla ihastelemassa ja hypistelemässä koko valikoimaa. Liike oli aivan mielettömän kaunis ja jokainen pieni yksityiskohta oli mietitty viimeisen päälle. Liikkeessä myydään mm. seuraavia merkkejä: Riviera maison, Lexington, Gant, Linum, Sia, Greengate jne... <3

Omaan kotiin olisin sieltä halunnut vaikka mitä, mutta budjetti ei antanut kun periksi Riviera maisonin pienelle rottinki aluselle ja kauniille kaitaliinalle.  Seuraavassa tunnelmia liikkeestä.

Ja nämä lähti mun mukaan....parempaa kuvaa myöhemmin:)

Eikös kaunis liike ja kauniita tavaroita? Mä oon ollut ihan haltioissani vielä kotonakin, kun oon noita kuvia katsellut!

Nyt mukavaa illan jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää liike. Kyllä siellä kelpaa käydä :) Teitpä kivoja ostoksia. tuollaista rottinkialusta minäkin havittelen :)

  VastaaPoista
 2. Oli tosi kivan näköistä ja tuoltahan olisi ottanut vaikka mitä mukaansa:)

  VastaaPoista
 3. Ihana liike!Kävinkin tuolla viime viikolla kun oli vielä vanhassa paikassa!
  Kivat shoppailut!

  VastaaPoista
 4. Kannattaa käydä tutustumassa uusiinkin tiloihin! Mäkin menen heti uudelleen kunhan keräilen budjettia :D

  VastaaPoista
 5. Olipas kaikkea ihanaa astioista lähtien! =)

  VastaaPoista