lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kevät värejä olkkariin

Toivoin, että tänään heräisin taas ihanaan auringon paisteeseen, mutta kamalan kurjan näkönen harmaa loskakeli näyttäisi olevan. Eilen sitten saapui se paholaisen, eli h&m:n paketti. Tuli sitten taas tilattua hieman ylimääräistä kodintekstiilien lisäksi. Kevätvaatetusta ja jumppavaatetustakin paljastui paketista. On se kumma, kun postimyynnistä tilaa niin miksi pitää aina laittaa niin överiksi se tilausmäärä? :) No... ainakaan ei tule hetkeen vaatekriisiä :D

Tilasin mm. ihanan keväiset sisutustyynyt olkkariin, ihanan hempeet tykkään kyllä kovasti! Taulu/kehys hyllylle kaivoin kaapin pohjalta tuollaiset söpöt pienet sangot joihin ajattelin käydä hakemassa miniorkideat kunhan tästä ehdin.

Nyt mä yritän saada tästä aamuni kunnolla käyntiin tuhdilla aamupalalla. Kuulemiin!

6 kommenttia:

 1. Todella ihanat tyynyt. Ihanaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Pidän kyllä itekkin kovasti <3

  Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

  VastaaPoista
 3. On ihanan keväiset kyllä nuo tyynyt! Ja kaunis tarjotin, en ole ennen huomannut! Kivaa viikonloppua, toivottavasti aurinko näyttäytyy!

  VastaaPoista
 4. Juu, tuo tarjotin on tuossa ollut jo jonkin aikaa, mä olen niin kehno ottamaan lähikuvia ettei ole varmaan aiemmin kunnolla täällä näkynyt :)

  Kivaa viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista
 5. Minäkin tilaan yleensä aika reilusti aina kerralla. Melkein aina joku ei kuitenkaan ole käypäsä ja lähtee sitten palautukseen. Joskus on kyllä käynyt niinkin, että kaikki on jääneet...

  VastaaPoista
 6. Hanna,
  mä oon ihme kyllä tosi harvoin joutunut palauttelemaan tuotteita. H&M ja Ellos melkeinpä ne vakkarit mistä tulee tilailtua :)

  VastaaPoista